Eskişehirspor saygıyı hak ediyor

Bursaspor Kulübü Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan, "Eskişehirspor bence ligin en çok saygı duyulması gereken takımı" diye konuştu.

Eskişehirspor saygıyı hak ediyor
banner115

Eskişehirspor mağlubiyetiyle ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Eskişehirspor bence ligin en çok saygı duyulması gereken takımı. Maddi olarak sınırlı imkâna sahipler, fakat tecrübe ile ilgili sorunlarıvar. Fizik kalitesi yüksek bir takım. Bizim maçta dabu durum, sahaya yansıdı. O karşılaşmada çok fazla gol pozisyonu kaçırdık. Sadece iki isabetli şutları vardı. Ama ortada bir emek var, onlara saygı duyuyorum. Bu ligde fizik kalite, tempo çok önemli. Üzülerek söylüyorum top çok oyunda kalmıyor, bu da yayın kalitesini, ürünün kalitesini etkiliyor. Eskişehirspor maçından çıkardığımız dersle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"Burak Kapacak ve Ramazan Keskin en çok gelecek vadeden iki isim"
4-2'lik Osmanlıspor galibiyeti ile ilgili de değerlendirmede bulunan 29 yaşındaki Sportif Direktör, "Osmanlıspor genç bir takım, Eskişehirspor kadar fiziksel yoğunlukları yok ama onlardan daha çok tecrübeliler. İyi bir geri dönüş oldu, hiçbir deplasman maçı hiçbir ligde kolay değildir. Kadromuz yavaş yavaş oturmaya başladı. Burak Kapacak ve Ramazan Keskin gibi çok değerli iki milli futbolcumuz var. Onların sakatlıkları mevcut. Onların dışında önümüzdeki maç için herhangi bir eksiğimiz yok. Burak ve Ramazan bana göre en çok gelecekvadeden iki isim" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2020, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30