Eskişehirspor'un 5 şampiyonluğu elinden alındı

Türk futbolunun emektar teknik direktörlerinden Ziya Doğan zamanında VAR sisteminin olmaması nedeniyle Eskişehirspor’un 5 şampiyonluğunun çalındığını iddia etti.

Eskişehirspor'un 5 şampiyonluğu elinden alındı
banner115

Ziya Doğan Smart Spor ekranlarında yayınlanan Bol’ca Futbol programında Emre Bol ve İnci Bakraç’ın sorularını yanıtladı.

60 yaşındaki tecrübeli teknik direktör Ziya Doğan programda Eskişehirspor ile alakalı olarak şu ifadeleri kullandı;

“Eskiden 'büyükler' korunurdu. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor korunurdu. Eskişehirspor'un 5 şampiyonluğu elinden alınmıştır. Şimdi VAR diye bir nimet çıktı da Anadolu takımları bunlardan üstte yer alabiliyor. Ceza sahasının dışında düşen futbolcu için penaltı kararlarının çıktığını gördüm.

Eskişehirspor’un 5 tane şampiyonluğunu çaldılar. Göztepe en az 2-3 kere şampiyon olurdu. Teknik arıza nedeniyle gösteremiyoruz deyip geçiyorlardı. Zamanında VAR sistemi olsaydı Eskişehirspor 5 kere şampiyon olurdu.”
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Parisli
Parisli - 2 yıl Önce

Ziya dogan dogru soyluyor,1973 te fb.macini izliyorum kambur cemil son dk yyere atti kendini 18 disinda karadonlu gobekli hakem penalti verdi alpaslan atti golu.mactan sonra olaylar ciktiydi oturaklar tahtaydi yaktilar..cok hakki yendi eses,in otel mudurleri hakem olurdu ayni takimla gelirdi eskisehire.tabi yakardi eses,I yonetim zayifti eses,te

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30