Eskişehirspor'un borcu 146 milyon TL

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Kaan Ay ES TV’ye açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor'un borcu 146 milyon TL
banner115

Afyonspor maçı ile ilgili konuşan Ay ayrıca kulübü geleceği hakkında da önemli konulara değindi.

Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay Afyonspor maçında takımına güveniyor. Sözlerine Ümraniyespor maçı ile ilgili başlayan Kaan Ay, “Ümraniye’ye kazanmak için gittik. Son haftalardaki başarılı performansımızı orada da göstermek istiyorduk. İlk yarı bunu başarmazsak da ikinci yarıda çok iyi bir performans ortaya koyduk. Şansızlığımızı kırabilseydik son dakikalarda galibiyete ulaşabileceğimiz maç olacaktı. Galibiyeti kaçırdık. Ama yenilmemek önemliydi. Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum” dedi.

Ligin 31’inci haftasında oynanacak olan Afyonspor maçı ile ilgili de konuşan Ay, “Afyonspor karşılaşması çok önemli bir karşılaşma. Bu maçı kazanarak ligde yaşadığımız tehlikeyi ortadan kaldıracağız. Ben takımıma güveniyorum. Taraftarımızın desteği ile 3 puanı alan taraf biz olacağız. Umarım stadyumda müthiş bir birliktelik oluşur. Bu takım başarıya her zaman birlik ve beraberlik ortamında ulaştı. Bunu yine başaralım” ifadelerine yer verdi.

Kulübün geleceği hakkında da konuşan Başkan Ay, “Biz yönetim olarak önemli işlere imza attığımızı düşünüyoruz. Kulüp büyük borç yükü altında… 158 milyon TL olan borcu 146 milyon TL'ye düşürdük. Afyonspor maçını kazanıp daha sonra kamuoyuna bilgilendirme yapacağız. Yeni sezon öncesi her şeyi iyi planlamamız gerekiyor. Bu sadece 15 kişinin kaldıracağı bir yük değil. Kulübün her zaman desteğe ihtiyacı var. Eskişehirspor’u yaşatmak için herkesin elini taşın altına koyması lazım” dedi. (Anadolu Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2019, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30