Eskişehirspor'un en büyük şansı...

Eskişehirspor'un tecrübeli defans oyuncusu Berkay Tolga Dabanlı Bengü Türk TV'den Pelin Koç'a konuştu.

Eskişehirspor'un en büyük şansı...
banner127

Berkay programda, "Eskişehirspor'u her zaman yakından takip ediyordum. Almanya'da bile oynarken takip etmeye çalışıyordum. Eskişehir'deki dostlarımla sürekli temas halindeydim. Transfer yasağını kaldırmak için uğraştıkları dönemde benimde imza ihtiyaçlarını olduklarını söylediler. Ben direkt imzamı verdim. Ben ve birçok arkadaşım imza verdi ancak transfer yasağı maalesef yaz döneminde açılamadı. Sezonun ilk yarısını Boluspor'da geçirmiştim. Devre arasında tekrar imza topladılar. Fuat Çapa yasak kalkarsa bizde oynamak ister misin demişti ben de elbette isterim demiştim.  Eskişehir'de daha öncede oynamıştım. Eskişehirspor'u çok seviyorum. Eskişehir benim evim diyebilirim. Türkiye'de forma giyen bütün futbolcular böyle bir taraftarın önünde oynamayı çok ister. Ben de Eskişehirspor taraftarının önünde mücadele ettiğim için çok mutluyum.

Hayatta her şey para değildir. Eskişehirspor çok büyük bir camia olduğu için buraya geldim. Para için değil başarıyı yakalayabilmek için buraya geldim. Şehir çok güzel, taraftar çok güzel. Eskişehirspor'u çok seviyorum. Elimden geldiğince takımıma yardım etmeye çalışıyorum. Takımımız gerçekten kalbi temiz insanlardan oluşuyor. Herkes mücadele etmeye çalışıyor. Rabbimde emeklerimizin karşılığını veriyor.

İlk yarının son maçında Boluspor formasıyla Eskişehirspor'a Eskişehir'de rakip olmuştum. O gün bana hiç tepki gelmedi. İnsanların beni sevdiğini, beni hatırladıklarını bir kez daha gördüm. Küçük taraftarlar bana tribünden Berkay Ağabey diye bağırıyordu. Bu durum o gün çok hoşuma gitmişti. Eskişehirspor taraftarını bütün Türkiye biliyor. Bize hep olumlu anlamda destek oldular. Eskişehirspor böyle bir taraftara sahip olduğu için çok şanslı.

Eskişehirspor'da yetenekli genç oyuncular var.  28 yaşındayım ve ben de ağabey durumundayım. Tecrübelerimizi gençlere aktarmaya çalışıyoruz. Eskişehirspor'un başarısı için hep beraber mücadele etmeye çalışıyoruz. Ligde rahat bir şekilde kalacağımızı düşünüyorum.

Önümüzdeki sezon Eskişehirspor'da devam edeceğim. 1 yıl daha sözleşmem var. İnşallah önümüzdeki sezon şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Eskişehirspor'un yeri kesinlikle Süper Lig. Almanya'da bile çok bilinen bir kulüp. Eskişehirspor formasını Süper Lig'de de tekrar terletmeyi çok istiyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2019, 01:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30