Eskişehirspor ve Bursaspor'un günahı ne?

beIN Sports yorumcusu Raşit Altun katıldığı programda TFF’NİN 2019-2020 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitlerinde kural değişikliğine gitmesini değerlendirirken başta Eskişehirspor ve Bursaspor olmak üzere birçok Anadolu kulübünün mağdur edildiğini söyledi.

Eskişehirspor ve Bursaspor'un günahı ne?

Raşit Altun katıldığı programda özetle şu ifadeleri kullandı;

“Bütün kulüplerimizin artık şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekiyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın toplam 3 milyar liraya dayanmış durumda. Bursaspor’un 500 milyon lira civarında borcu var. Eskişehirspor’un 200 milyon civarında borcu var. Bursaspor ve Eskişehirspor’un Finansal Fair Play Talimatlarını ihlal ettiği gerekçesi ile 3’er puanı silinirken adı geçen 3 İstanbul takımına yaptırım uygulanmıyor.

TFF Bursaspor ve Eskişehirspor’un puanlarını silme konusunda çok rahat davranırken neden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın puanlarını silmemek için kural değişikliğine gidiyor. Bursaspor ve Eskişehirspor’un günahı ne? Sanki TFF Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’a limitsiz bir kredi kartı vermiş gibi bir hava var. Bu takımlar devre arasında bu değişiklik sayesinde Anadolu kulüplerinde yıldızı parlayan oyuncuları transfer edecekler. Belki bu Sivasspor’un şampiyonluğu gidecek. Zengin kulüpler yine rahat durmayacak. Anadolu kulüplerinin futbolcularına üşüşecekler.

Kulüp yöneticilerinin mali kongrelerde eller havaya şeklinde ibra edilmeleri de çok yanlış. Bu da ayrı bir konu.”

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 10:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
serkan erten
serkan erten - 4 yıl Önce

federasyon zaten sadece istanbulu temsil ediyor.baskani fb baskan yardimcisi mhk baskani bjk eski yoneticisi ne bekliyorsunuz

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30