Eskişehirspor yönetimden istifa sinyali

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil, " Şehirde mücadele eden, kulüp kapanmasın diyen 100 kişi varız, yokuz. Herkes terk etmiş, vazgeçmiş. Bizim de direncimiz, gücümüz kalmadı. Ya şehir olarak son kez birlik olacağız, ya da yok olacağız."

Eskişehirspor yönetimden istifa sinyali

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım taraftarlar arasında istifa sinyali olarak algılandı.

Fatih Baturaygil paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
“Ne yaparsak yapalım olmuyor. Kulüpte birçok şey düzeldi ama sahada 3 puan gelmeyince yaptığımız her şey anlamsız kalıyor. Şehirde mücadele eden, kulüp kapanmasın diyen 100 kişi varız, yokuz. Herkes terk etmiş, vazgeçmiş. Hatta bizimle savaşmaktan kaçanlar bile sosyal medyada şov yapıyor. Çok büyük bir fabrika düşünün. Sayısız çalışanı var. Hepsi maaşını alıyor, yemek yiyor, yatıyor, kalkıyor ama bu fabrikanın 1 lira geliri yok ve çok borçları var. Bunu yönetmek o kadar zor ki, bizim de direncimiz, gücümüz kalmadı. Ya şehir olarak son kez birlik olacağız, ya da yok olacağız. Bizim tek derdimiz Eskişehirspor yaşasın.” 

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2020, 01:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gürol SAYIN
Gürol SAYIN - 3 yıl Önce

Tabiki yaşasın! Eskişehir'de başta vali olmak üzere belediye başkanları önderliğinde Eskişehirspor'a sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Herkes konuşuyor. Önemli olan birşeyler yapmak! Herkes konuşabilir. Lütfen sahip çıkalım.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30