Eskişehirspor yönetimi sponsor arıyor

Eskişehirspor yönetimi devre arası kampı için sponsor arıyor.

Eskişehirspor yönetimi sponsor arıyor
banner115

Siyah Kırmızılılar 2021-2022 sezonunu TFF 2.Lig Kırmızı Grupta geçiriyor. Ligde kalma mücadelesi veren Kırmızı Şimşekler sezonun ilk yarısını 10 puan ile son sırada tamamlasa da ligde kalabilme adına umudu var. Sezon sezonunda puan durumunda 16,17 ve 18. sırada yer alan takımların küme düşeceği ligde rakiplerinden sadece 8 puan geride. Son haftalarda oynanan pozitif futbol ve son 3 maçta da rakiplerine boyun eğmeyen Eskişehirspor verimli bir devre arası geçirerek ikinci yarıya sağlam girmek istiyor.

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mete Yılmaz’ın verdiği bilgilere göre Eskişehirsporlu futbolcular 29 Aralık Çarşamba günü Antalya’da topbaşı yapacak. 8 Ocak Cumartesi gününe kadar Melas Lara Hotel’de antrenmanlar yapılacak. Es-Es ayrıca bu tarihler arasında Otel sahasında hazırlık maçları oynayacak. Hazırlık maçları netleşince duyurulacak.

Eskişehirspor yönetimi 11 günlük devre arası kampı için sponsor arıyor. İkili ilişkiler ile arayışlar devam ederken konu ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Eskişehirsporlu futbolcuların maaşlarını ödeyen yöneticiler devre arası kampı masrafları için bir sponsor bulursa rahat bir nefes almış olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30