Eskişehirspor’a vefa borcum var demişti!

Ocak ayında "Eskişehirspor’a bir vefa borcum var. Sezon sonu, yani yazın transfer tahtasının açılması durumunda ben yine gelmeye hazırım" açıklamasını yapan Erkan Zengin'den merak uyandıran bir paylaşım geldi.

Eskişehirspor’a vefa borcum var demişti!

Bir başkan adayının çıkmadığı, genel kurulların sürekli ertelendiği bir ortamda 35 yaşındaki futbolcunun yapmış olduğu paylaşım, Pazartesi günü için bir umut ışığı olarak yorumlandı. Erkan Zengin gece saatlerinde yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Seni gerçekten sevenler var, yeniden başlayacak her şey kimse durduramayacak seni, eski günlerdeki gibi. Eskişehirspor” ifadelerine yer verdi.

Erkan Zengin’in Ocak ayında 11 futbolcu ile beraber Eskişehirspor’a transfer olması gündeme gelmiş ancak transfer tahtasının açılmaması nedeniyle bu transferler gerçekleşmemişti. Ocak ayında bir röportaj veren yetenekli futbolcu, “Ben İsveç’te doğdum ama Eskişehirspor’da büyüdüm. Eskişehirspor’a bir vefa borcum var. Sezon sonu, yani yazın transfer tahtasının açılması durumunda ben yine gelmeye hazırım. Elimizden gelen ne varsa yaparız. Tahta açılırsa iyi bir kadro kurar bu takımı yeniden çıkarmaya çalışırız.” ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30