Eskişehirspor’un işi gerçekten çok zor

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü İlker Püren Eskişehirspor hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Püren, “Eskişehirspor bu borç batağından altyapıdan yeni yetenekler yetiştirip, o isimleri Türk futboluna kazandırarak kurtulabilir ama bu sezon işleri gerçekten çok zor” dedi.

Eskişehirspor’un işi gerçekten çok zor
banner115

Radyospor’da Salim Manav’a konuşan İlker Püren, “Eskişehirspor bu ülkenin şüphesiz en önemli ve en kıymetli camialarından birisi. Eskişehirspor bu noktaya nasıl geldi çok merak ediyorum. Yönetimlerin kendi dönemlerindeki borçlarından sorumlu oldukları yasanın en kısa zamanda çıkması gerekiyor ki bu borçlanma durumları artarak devam etmesin. Eskişehirspor bu borç batağından altyapıdan yeni yetenekler yetiştirip, o isimleri Türk futboluna kazandırarak kurtulabilir. 

Çok ciddi borçlardan dolayı transfer yasakları var ve genç oyuncularla mücadele ediyorlar. Ellerinden gelen mücadeleyi vermeye çalışıyorlar. İnşallah ligde kalmayı başarırlar ama bu sezon ligde kalmalarının çok zor olduğunu düşünüyorum. Eskişehirspor’un işi gerçekten çok zor.” ifadelerini kullandı.
 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2020, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30