Esstore problemini çözeceğiz!

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören Esstore konusunda ilk kez açıklama yaptı.

Esstore problemini çözeceğiz!
banner127

Esstore sorununu en kısa zamanda çözeceklerini açıklayan Mustafa Akgören, “Taraftarlarımızdan çok sayıda mesaj ve telefon alıyoruz. Eskişehirspor lisanslı ürünlerinin bir şekilde taraftar ile buluşması gerekiyor. Yapmış olduğumuz yönetim kurulu toplantısında Esstore ile alakalı bir karar aldık ve bu kararın uygulanması için iki tane yönetici arkadaşımızı görevlendirdik. Ortada yapılmış bir sözleşme var. Biz sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz ama onlar sorumluluklarını yerine getirmiyorlar. Gerekli tutanaklar tutturulacak ve gerekli mercilere başvurular yapılacak. Esstore problemini en kısa zamanda çözeceğiz. Yapılması gereken ne ise en kısa zamanda yapacağız. Taraftarlarımız bizden bu konuda haber beklesinler. Unutulmasın ki yapılacak her satıştan Eskişehirspor'a biraz para veriliyordu. Göreve geldiğimizden beri kasamıza bu konuda 1 lira para girişi olmadı. Esstore’un işletmesini alan arkadaş ya bu işi adam gibi yapacak ya da bu işi bırakacak. Bırakırsa biz çok daha iyi yapacak birilerini buluruz.” dedi.

Yeni forma sponsorumuz Barex de bu konuda çok rahatsız. Taraftarlarımız kendilerine ulaşıp yeni formalardan satın almak istediklerini iletiyorlarmış. Ama kanunen şu an Eskişehirspor forması satma şansları yok. Bizden bu konuda bir çözüm bekliyorlar. Onlar da formaları bir an evvel taraftarımızla buluşturmak istiyor.

Ayrıca yeni formalar hakkında da düşüncelerini paylaşan Başkan Akgören, “Yeni formalarımız biraz aceleye geldi ama ben şahane olduklarını düşünüyorum. Federasyona sezon öncesinde bildirilen formalara yakın formalar seçmek zorunda olduğumuz için formalarımız bu yıl bu şekilde oldu. Ama önümüzdeki sezondan itibaren çok daha iyilerini taraftarımızla buluşturmayı planlıyoruz. Özel tasarım formalar, taraftarımızın tasarlamış olduğu formaları seçeceğiz. Bu konuda bir organizasyon yapabiliriz. Şehrimizde tasarım konusunda inanılmaz yetenekler var. Benim taraftarım formanın da en iyisini hak ediyor. Bizim için forma kutsaldır. Hele de Eskişehirspor forması daha da kutsaldır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2020, 01:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30