Faturayı bana kesiyorlarsa, eyvallah

İlhan Var, "Taraftarlarımızı üzdüğümüzü biliyoruz. İstifa edebilirim. Değişecek bir şey varsa seve seve istifa edebilirim. Bana bu görevi Eskişehirspor yönetimi verdi. ‘Hocam teşekkür ederiz derlerse, ben teşekkür ederim’ derim."

Faturayı bana kesiyorlarsa, eyvallah
banner115

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var Instagram’da Forza Eses Tv’nin konuğu oldu. Emrah Şahin’in sorularını yanıtlayan İlhan Var programda özetle şu ifadeleri kullandı;

"Eskişehirspor’un kurtulması için transfer tahtasının açılması gerekiyor. Bu yüzde bir milyon şart olan bir gerçek. Yönetim bu konuda ne durumdadır bilemem. Transfer tahtası işi yönetimin işi. FIFA dosyaları ile ilgili çok mücadele ettiklerini biliyorum. Çok büyük çabalar harcıyorlar. Sağdan soldan borç bularak bu dosyalara ödemeler yapıyorlar. Sıfır geliri olan bu kulübün yaşaması için kendi ceplerinden para vererek burayı yönetmeye çalışan, namuslu bir yönetim grubu var. Eskişehirspor’un içerisinde olduğu bu durum Eskişehir kentine yakışmıyor. Eskişehirspor taraftarları bunları hak etmiyor. Şehrin büyükleri Es-Es için bir araya gelmeli. Altyapımızdan genç yetenekleri Türk futboluna kazandırıp çok iyi paralara satabiliriz. Bu paraları normal şartlarda kimse çıkarıp da cebinden vermez. Bakın Trabzonspor altyapısından bir Yusuf Yazıcı çıkardı. 13 milyon Euro’ya sattı. Bir oyuncu kulübüne 100 milyon liradan fazla para kazandırdı. Altınordu, İstanbulspor, Keçiörengücü’nün gittiği yoldan gitmeliyiz. Eskişehirspor 1970’lerde 6-7 oyuncusunu aynı anda A Milli Takıma göndermiş bir kulüp. Bizim hedefimiz yeniden bu olmalı.

İstifa edebilirim. Değişecek bir şey varsa seve seve istifa edebilirim. Bana bu görevi Eskişehirspor yönetimi verdi. ‘Hocam teşekkür ederiz derlerse, ben teşekkür ederim’ derim. Ben Eskişehirspor’a her zaman yardım etmeye hazırım. Teknik Direktör olmasam bile yardım ederim. Taraftarların bilmediği çok şey var. Sosyal medyada yazıp çizmek kolay. Önce gerçekleri öğrensinler, sonra insanları yargılasınlar. Ben göreve geldiğimde takım 17 maçtır kazanamıyordu. Bugün 27’ye çıktı. İlk 17 haftada hesap kitap yok muydu. Faturayı bana kesiyorlarsa, eyvallah. Taraftarlarımızı üzdüğümüzü biliyoruz ve düzelmesi için elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz.

Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil’in açıklamalarını okudum. Kendisi sürecin çok fazla içerisinde olan birisi. Tablonun sonunun çok kötü olabileceğini gördüğü için şehre son kez birlik olalım çağrısı yapmış olarak algıladım ben. Bence önemli bir mesaj vermiş. Eskişehirspor efsanesinin yaşaması için Eskişehir kentinin birleşmesi gerekiyor. Bu şanlı camianın yaşaması gerekiyor.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30