Fedakar insanların takımı; Eskişehirspor

Eskişehirspor'un tecrübeli oyuncusu Hakan Aslantaş Bengü Türk TV'den Pelin Koç'a konuştu.

Fedakar insanların takımı; Eskişehirspor
banner127

33 yaşındaki tecrübeli oyuncu programda, "Camia olarak çok zor bir sezonu geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Ciddi anlamda zor günler yaşadık. Unutamayacağım günler yaşadım desem yalan olmaz. Sezonun ilk yarısında forma giyemeyeceğince genç oyuncuları motive etmeyi kendimize görev edindik. Futboldan kopmamaya çalıştık. Bir futbolcu olarak zor bir durumdu. Şükürler olsun ki bu kötü dönemi geride bırakmayı başardık.

Eskişehirspor'a daha önce transfer olma ihtimalleri olmuştu. Üç kere falan görüşme olmuş ancak kısmet olmamıştı. Eskişehir'e deplasmana her geldiğimde daha çok etkileniyordum. Şuan Spor Toto 1.Lig'de oynuyor olabiliriz ama biz kendimizi taraftar ve camia sayesinde Süper Lig'de gibi hissediyoruz. Fedakar insanların yer aldığı bir kulüpte forma giyiyor ve mücadele etmeye çalışıyorum. Eskişehirspor ile ilgili verdiğim kararlar için hiç bir zaman pişmanlık yaşamadım. Hep iyi ki Eskişehirspor'a gelmişim diyorum.

Futbol hayatımda hiç uzun süre futboldan uzak kalmamıştım. Almanya'da kısa bir kiralık dönemi geçirerek futboldan uzak kalmamaya çalıştım. Seviye biraz düşüktü ancak benim için güzel bir tecrübe oldu. Artık geçmişi konuşmanın gereği yok. Eskişehirspor taraftarı ile kulüp arasında ço kdeğişik ve inanılmaz bir bağ var. Dışardıdan bakanlar bunu çok iyi anlayamazlar.  Ancak şöyle anlatabilirim. Kulüpte her hafta farklı şeyler görüyoruz. İcralar geliyor, puan silme cezaları geliyor. Herkes seferber olup önüne geçiyor. Bu gözler futbolculara dağıtılsın diye para toplayan taraftarlar bile gördü. Eskişehirspor gerçekten çok başka bir camia. Ligde üst üste dört maç kaybettik ama taraftarımız yine bize sahip çıktı. Biz onlarında desteği ile kötü gidişatı sonlandırdık.

Önümüzdeki sezon çok farklı bir hedef için mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki sezonu konuşabilmek adına öncelikle matematiksel olarak bu sezonu sağ salim tamamlamamız gerekiyor. Eskişehirspor ile 1 yıl daha sözleşmem var. Burada kalarak Eskişehirspor forması ile Süper Lig'e çıkmak istiyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2019, 01:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30