Fidan kampanyasına herkes destek verecektir

Mustafa Akgören: “Hedef 1 milyon fidan bağışı ile yola çıktık. Fidanların sadece Eskişehir’e dikileceği söylemi doğru değil. Nereye dikilirse dikilsin ismi ‘Eskişehirspor Hatıra Ormanı’ olacak. Tüm doğaseverlerin bu kampanyaya destek vereceğini düşünüyorum."

Fidan kampanyasına herkes destek verecektir
banner115

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören: “Eskişehirspor Hatıra Ormanı ismini verdiğimiz çok önemli bir projemiz var. Tarım ve Orman Bakanlığı ile birlikte düzenlediğimiz bir kampanya. Sayın Valimizin de izinleri ile bu kampanyayı başlatıyoruz. Şehrimizde bulunan herkesin bu projeye destek vereceğini düşünüyoruz. Vatandaşların yanı sıra her türlü kurum ve kuruluşu ortak bir hedefte buluşturarak büyük bir yeşil hareket başlatıyoruz. Hem ülkemizin doğasına katkıda bulunmak, hem de kulübümüze maddi bir gelir sağlamak istiyoruz. İnsanların ve gelecek nesillerin daha temiz bir hava solumasını arzu ettiğimiz bu projemizde 1 fidan bağışı için 20 lira gibi bir bedel ödeyerek isteyenler kampanyamıza destek verebilecekler. Bu 20 liranın 10 lirası Tarım ve Orman Bakanlığı’na verilecek. Bakanlık bu fidanlar için yer temin edecek, bakımı ve takibi yapacak. Gübrelenmesine kadar herşeyi ile uzun yıllar ilgilenecekler. Diğer 10 lira da Eskişehirspor’a kalacak.

Hedef 1 milyon fidan bağışı ile yola çıktık. Tüm Türkiye’den bu kampanyaya destek bekliyoruz. Bütün iş insanlarını, siyasileri bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum. Ülkemizin yeşilliğe ihtiyaç duyduğu her yere bu fidanlardan dikebileceğiz. Fidanların sadece Eskişehir’e dikileceği söylemi doğru değil. Nereye dikilirse dikilsin ismi ‘Eskişehirspor Hatıra Ormanı’ olacak. Tüm doğaseverlerin bu kampanyaya destek vereceğini düşünüyorum. Onların da desteği ile inşallah 3-5 milyon fidan bağışı toplarız ve ülkemiz için ulvi bir işe imza atmış oluruz.”

Kaynak: Nesine TV

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2021, 19:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gürol SAYIN
Gürol SAYIN - 3 yıl Önce

Bağış kampanyasını çok beğendim. Yeter ki bağış yerini bulsun. Birilerine gitmesin. Örnekleri var. Denetlenebilsin.Bir de kolayca yapabileceğimiz şekilde olsun.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30