FIFA dosyaları için acil 10 milyon lazım!

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören FIFA'da bulunan üç farklı dosyanın her an canımızı çok yakabileceğini açıkladı. Akgören bu sebeple acilen 10 milyon lira paranın bulunması gerektiğini vurguladı.

FIFA dosyaları için acil 10 milyon lazım!
banner127

FIFA dosyaları ile ilgili bilgi veren Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören "Futbolcuların sahada çok güzel sonuçlar oluyor ama FIFA’da bulunan özellikle 3 dosya uykularımı kaçırıyor. Nzuzi Toko, Nassim Ben Khalifa ve Sebastian Pinto dosyaları. Toko ve Pinto’nun elinde küme düşürme kozu, Ben Khalifa’nın elinde de -6 puan sildirme kozu var. Yalan değil üç dosyada çok sıkıntılı. Bu sebeple son zamanlarda kabuslar görür oldum. Avukatları ve futbolcularla görüşüyoruz ama artık çok da idare etmiyorlar. Bizi çok sıkıştırıyorlar. En son bir avukatla biraz gerildik. Toko'nun avukatıyla aramız zaten bozuk. Toko’nun kendisi ile görüştük ve biraz süre kazandık ama o da ne kadar idare eder bilmiyoruz.

Şehrin önde gelenlerinden destek gelmeli deniliyor ama borcumuz inanılmaz derecede yüksek bir borç. Biz en azından şu FIFA dosyalarını halledebilecek kadar bir destek bulsak biraz nefes alabileceğiz ve bu tehditler ortadan kalkacak. FIFA dosyalarını çözebilmemiz için bize acilen 10 milyon lira para lazım. Parayı bulabilmek için bir kampanya mı düzenlesek ne yapsak, bilmiyorum. Bu konuda da şehir olarak silkelenmemiz gerekiyor. Maddi destek şart. Bize bir imece lazım. Ben inanıyorum bu şehir Eskişehirspor’a maddi anlamda da sahip çıkacak. Bu şehrin bu takıma sırtını dönme ihtimali yok. İnsanlar artık Eskişehirspor’a inanıyor. Verdikleri paraların doğru yerlerde kullanıldığını görüyorlar" cümlelerini kurdu.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2020, 02:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Okan
Okan - 4 yıl Önce

Her futbolcuya ne kadar borç var cıkartın yazın tek tek. 10 milyon lazım demekle olmuyor artık. Bu futbolcular nasıl alındı? Kim aldı? Kim para kazandı bu işten? Hepsini yazın ki destek verenlerin içi rahat olsun. Yoksa 10 milyon nereye gidecek? Daha dün ETİ ‘ye teşekkür ediyordunuz. Hiç mi sponsorluk ücreti gelmedi?

Metın hoşyumruk
Metın hoşyumruk - 4 yıl Önce

Bastırın bi para makbuzu gezelim eskişehiri

Ferdi sever
Ferdi sever - 4 yıl Önce

TV8 e başvuru yapalım Erzurum spor için bile acun çok iyi paralar topladı kaldı ki fener için de çok çok iyi paralar toplandı bence Acun'un kapısını çalmak lazım diye düşünüyorum takdir sizin başkan

Furkan Doğan
Furkan Doğan - 4 yıl Önce

Gereken destek neyse veririz elbette...

SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30