Forma kimin hakkıysa onu oynatıyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, “Bu oyuncuların sahada ne kadar verim verebileceğini biz biliyoruz. Üç aydır bu oyuncular ile çalışan biziz. Bu oyuncuların tek tek analizleri yapılıyor. Forma kimin hakkıysa onu oynatıyoruz.” dedi.

Forma kimin hakkıysa onu oynatıyoruz
banner115

Mustafa Özer'in açıklamaları şu şekilde;

"Ligin ilk 2 haftasında iyi oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamadık. Özellikle gol bulma konusunda ciddi bir sıkıntı yaşıyoruz. Antrenmanlarda bu konuya özel olarak çalışıyoruz. Kulüp olarak çok zor zamanlardan geçiyoruz. Bu sıkıntıları bilerek geldim. Kadromuzda sadece üç tane tecrübeli oyuncum var. Kadromuzdaki diğer isimler genç isimlerden oluşuyor. Şehrimizin, taraftarlarımızın ve yönetimimizin bizimle olduğunu biliyoruz. Burada olduğumuz sürece elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Yıkıcı değil, yapıcı olalım. Başka Eskişehirspor yok. 

Alınan sonuçlardan dolayı eleştirilebilirim. Bunu da anlıyorum. Ama eleştiriler yıkma noktasına gelmemeli. Takımın başında biz varız. Antrenmanda oyuncuları biz gözlemliyoruz. Bu oyuncuların sahada ne kadar verim verebileceğini biz biliyoruz. Üç aydır bu oyuncular ile çalışan biziz. Bu oyuncuların tek tek analizleri yapılıyor. Forma kimin hakkıysa onu oynatıyoruz.

Altay maçı çok zor bir maç. İyi bir bütçe ile kurulmuş bir takımla karşılaşacağız. İlk iki hafta istedikleri sonuçları alamadılar. İki takım içinde çok önemli bir mücadele olacak. 

Muhammet Yahya Akbulut sportif sakatlığı nedeniyle Altay maçında forma giyemeyecek. Selman Çiftkanatlı ve Doğukan Ünal’ın tedavileri devam ediyor. Sezgin Coşkun’un forma giyip giyemeceği maç saatinde netlik kazanacak.

Bize gerçekten çok destek veren Başkanımız Mustafa Akgören, yönetim kurulumuza ve Eskişehirspor taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Lütfen takımımıza sahip çıkalım."
 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2020, 02:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30