Fuat Çapa'dan Metehan ve Buğra'ya övgü!

Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Fuat Çapa ilk kez konuştu.

Fuat Çapa'dan Metehan ve Buğra'ya övgü!

Radyospor’da Anadolu Ateşi programında Salim Manav’ın sorularını yanıtlayan Fuat Çapa programda özetle şu ifadeleri kullandı;

“Kasımpaşa’da çok güzel günler yaşadık. Huzurlu bir ortam bulduk ve başarılı olduk. Kasımpaşa ile zaten sezon sonuna kadar anlaşmıştık. Sezon içerisinde de yeni sözleşme konusunu hiç konuşmadık. Şartları bilerek görev yaptık ve görevimiz tamamladık. Geçmişi konuşmamızın hiçbir anlamı yok. Artık önümüze bakacağız. Ben şaşırmadım ve Türk futbol kamuoyu durumu ilginç buldu. Bunlar futbolda olağan şeyler. Kasımpaşa camiasının beklentilerini karşıladığımızı düşünüyorum. Kasımpaşa’ya yeni sezonda başarılar dilerim. 

Pandemi nedeniyle 7 aydır ailemi göremiyorum. Şu an ailemin yanındayım. Sezonun son maçının ardından Belçika’ya ailemin yanına geldim.

Konyaspor ile ismimin anılması güzel bir şey. Gelecekte ne olur bilemem. Bülent Korkmaz hocanın ayrılmasına şaşırdım. Bence başarılı oldu. Türk Teknik Direktörlerin neler başarabileceğini  bu sezon herkes gördü. Konyaspor konusunda bana gelen bir şey yok. Güzel bir oluşum olursa neden olmasın diyebilirim.

Eskişehirspor’da yolumuza genç oyuncularımızla devam etmek durumunda kalmıştık. Başarılı bir sistemle genç milli takımlara 11 tane futbolcu göndermeyi başardık. Eskişehirspor’un Türk futboluna son dönemlerde Türk futboluna kazandırdığı genç yeteneklerde parmağımız varsa ne mutlu bize. Onların başarılarını gördükçe bizler de çok mutlu oluyoruz.

Eskişehirspor’un şu an içerisinde bulunduğu durum çok üzücü. Ben halen Eskişehir’de yaşıyordum. Eskişehirspor’un küme düşmesine en az Eskişehirspor taraftarları kadar ben de üzüldüm. 

Buğra Çağlıyan ve Metehan Altunbaş inanın bana çok potansiyelli ve değerli futbolcular. Eskişehirspor’un paraya ihtiyacı olmasa inanın bana satmazdı. Bu iki isminde gündemde olması beni şaşırtmıyor. Kulübün yaşaması için bu futbolcuların satılması gerekiyorsa satılacaktır. Buğra Çağlıyan ve Metehan Altunbaş kendi yaş gruplarının en iyi futbolcuları. Türkiye ve Belçika arasında oynanan bir genç milli takım maçının ardından Belçika milli takımından beni arayıp, çok beğendiklerini söylediler. Belçika kulüpleri için bu oyunculara referans olabileceklerini bana ilettiler. Gerçekten çok yetenekli iki oyuncudan bahsediyoruz. Hangi takımda görev yaparsam yapayım bu isimleri kadromda görmek isterim.

Mehmet Özcan, Süper Lig’de oynayabilecek kapasiteye sahip bir oyuncu. Ama bence şu an için hedef kovalayacak bir takımda direkt 11 oynayabileceğini düşünmüyorum. Yedek kulübesinde bekleyeceği bir transfer yapmamalı. Direkt olarak ilk 11 oynayabileceği bir takıma transfer olursa, kendisi için çok faydalı olacaktır.”
 

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2020, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30