Gerekirse Ankara'ya gideceğiz!

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören yeni açıklamalarda bulundu. Projeler konusunda sona geldiklerini söyleyen Akgören, FIFA dosyalarında da alacaklılar ile görüştüklerini ancak para olmadığı için ödeme yapamadıklarını açıkladı. 

Gerekirse Ankara'ya gideceğiz!

Mustafa Akgören’in açıklamaları şu şekilde;

“Fidan kampanyası konusunda ön görüşmeler tamamlandı. Şimdi Tarım ve Orman Bakanlığı ile son görüşmeleri yapıyoruz. Hedefimiz 1 Milyon fidan. Bir fidan 20 lira olacak. 10 lirası Eskişehirspor’a 10 lirası Orman Bölge Müdürlüğüne gidecek. Bu hafta sonuna kadar imzaları atmak istiyoruz. Gerekirse Ankara’ya giderek bizzat yetkililer ile görüşme yapacağız.

Bitci firması öncelikle olarak Basketbol milli takım ile imza atacak. Ardından da yetkililer Eskişehir’e gelecek ve resmi imzalar atılacak. Bu konuda işleyişin nasıl olacağı konusunda bilgi eksikliği var. İlimize gelecek olan yetkililer tek tek anlatım yapacak ve herkes bilgi sahibi olacak.

Her iki projede bizim için çok önemli. Bu sıkıntılı süreçte hayata geçecek olan bu projeler ile sorunları tek tek çözmek istiyoruz. Gerek fidan kampanyası gerekse ESES Token projesinden önemli gelir bekliyoruz. Herkesin bize destek olması lazım. Gelecek olan paralar ile borçları tek tek kapatacağız.
Görüşmelerimizi tek tek yapıyoruz. Önceliğimiz Ruud Boffin. Kendisi ile görüştüm. Yeni bir yapılandırma ve ödeme planı hazırlayacağız. Ayrıca Anel Hadzic, Bienvenu, Funes Mori ve Goran Causic de sırada. Menajerleri ile de temastayız.

Kiminle görüşme yapsak anında para istiyor. Ancak bizde kulübün menfaatlerini düşünmemiz lazım. Hepsi ile tek tek pazarlık yapıyoruz. Teklifler sunuyoruz. Ben bir çoğunun teklifimizi  kabul ederek ve dosyayı kapatacağına inanıyorum. Sonuçta bu şehrin ekmeğini yiyip, bu takımın formasını giydiler. Ancak bizim de Eskişehirspor olarak para bulmamız gerekiyor.”

Kaynak: İstikbal Gazetesi & 2Eylül Gazetesi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30