Halil Ünal'dan birlik çağrısı

Eskişehirspor’un 2’inci lige düşmesini değerlendiren eski Başkan Halil Ünal, “Altın yere düşmekle pul olmaz. Kimse üzülmesin birlik ve beraberlik içinde ayağa kalkacağız” dedi.

Halil Ünal'dan birlik çağrısı
banner115

Eskişehirspor camiasında üzüntü sürüyor. Anadolu efsanesinin eski Başkanı Halil Ünal, takımın bu durumda olmasından dolayı üzüldüklerini söyledi. Herkesin üzüntüsünü bir kenara bırakarak vakit kaybetmeden proje ve çalışma yürütmesi gerektiğinin altını çizen Ünal, “Sevdamızdan hiç bir zaman vazgeçmeyiz. Takımımız layık olduğu yere gelir. Geçmişte hatalar yapıldı. Altın yere düşmekle pul olmaz Eskişehirspor zor günler geçiriyor. Efsana layık olduğu yere gelecektir. Kimse üzülmesin artık önümüze bakacağız. Bizler de elimizden ne gelirse yaparak yeniden Eskişehirspor’u geçmişte olduğu ve yaşadığımız başarılara taşıyacağız. Efsane Anadolu’nun yeninde gurur olacaktır. Yeter ki buna inanalım. Birlik ve beraberliğimizi en üst seviyeye çıkaralım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2020, 14:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Esesss
Esesss - 4 yıl Önce

Çok doğru başkanım. Birlikte nice başarılara.....

26 ES
26 ES - 4 yıl Önce

Kim ne derse desin. Bu işi tekrar o vizyonu siz ortaya koyarsınız....

Ihsan demir
Ihsan demir - 4 yıl Önce

Gölge etme başka ihsan istemem

Cemalettin yıldırım
Cemalettin yıldırım - 4 yıl Önce

Eskiden hayır gelmez sadece bizler gibi maddi anlamda yardım etsinler.Yeni yönetim ve Eskişehir gençlerinin önünü açsınlar bence biz kendi kendimize tekrar güçleniriz.Parayla değil maneviyatla oynamamız lazım

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30