Hata gördüğümüzde uyarıyoruz!

Murat Diri: "Eğer hatada ısrar edilip yanlışa gidiliyorsa karşısında dururuz. Bu zamana kadar hep böyle oldu. Onu niye eleştirdiniz bunu niye kovdunuz veya savundunuz diyenler bilmelidir ki yanlışın karşısında doğrunun yanındayız."

Hata gördüğümüzde uyarıyoruz!
banner127

Murat Diri kişisel sosyal medya hesabından şu paylaşımları yaptı;

‘Eskilere hesap sorun, Kulüp kayyuma kalsın kim ne yaptı ortaya çıksın’ gibi söylemlerde bulunan gönüldaşlarım bilmelidir ki; Eskişehirsporumuz hukuksuzca değil, ahlaksızca, insafsızca, vicdansızca sömürülmüştür. Zamanında bunlara karşı durduğumuz için çok eleştirilmiştik.

Mücadelemize o yıllarda destek vermiş olunsaydı kulüp bu hallere düşmezdi. Ama haklısınız tüm tribünlerde geçmişten kalan ‘bedavacı, nemacı’ izlenimi olduğu için böyle düşünüldü. Desteklediğimiz ve yanlışı görünce eleştirdiğimiz yönetimler oldu. Arma yaşadığı sürece olacaktır.

Bu nemacılık değil, yanlışa karşı duruş ile alakalıdır. Bu düşünceyi zamanla kırdık. Ancak geç oldu. Yinede İnşallah bugün kulüp sahipsiz ve aramızdan abilerimiz arkadaşlarımız mecburen liste çıkarmak zorunda. Yine bir hata gördüğümüz zaman düzeltilmesi için uğraşırız.

Eğer hatada ısrar edilip yanlışa gidiliyorsa karşısında dururuz. Bu zamana kadar hep böyle oldu. Onu niye eleştirdiniz bunu niye kovdunuz veya savundunuz diyenler bilmelidir ki yanlışın karşısında doğrunun yanındayız Bizim Eskişehirsporluluk duruşumuz bunu gerektirir.

Bazıları sahte hesaplar arkasına sığınıp veya senede bir kaç maça gelip camia hakkında büyük sözler söyleme hakkını kendinde buluyor maalesef sosyal medya böyle bir yer. Ama kulübün durumu ortada, aidiyet duygusunu hissetmeyenlerin mücadele etmeyenlerin söylemleri önemli değil.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30