Hata üzerine hata silsilesi

Eskişehirspor’da özet; Şehir ve taraftarlar endişeli, futbolcular inanmıyor, teknik heyet çaresiz, yönetim sadece izliyor...

Hata üzerine hata silsilesi
banner115

Eskişehirspor’un galibiyet hasreti 25 maça çıktı. Bu sezon 12 maç geride kaldı. 1 puanla son sırada yer alan Eskişehirspor’da ligde kalma umutları iyici azalırken, taraftar da bu kötü tabloyu endişe içinde takip ediyor. Giresunspor deplasmanından da eli boş dönen Es-Es umut vermiyor. Giresunspor deplasmanında da pozisyona giremeyen Şimşeklerde teknik kadro yanlış tercihlerle başlayıp hamlelerde geç kaldı. Yönetim ise hiçbir müdahale yapmayıp kötü gidişe önlem alamazken takımın tarihe rekora gitmesini sadece izliyor. 

Es-Es 8 Şubattan bu yana kazanamazken, artık rakipler de kırmızı-siyahlıları kolay lokma görüyor. Eskişehirspor’da bu kötü gidiş en çok taraftarı endişelendiriyor.

Teknik Direktör İlhan Var ve ekibi son maçlarda ise hamle hataları ile dikkat çekti. Oyuncu tercihlerinde hata yapan İlhan Var geç ve yanlış hamleler ile hata üzerine hata yapmaya devam ediyor.

Hafta içi forma olayı ile çok eleştirilen ve yanlıştan dönen Mustafa Akgören ve yönetimi takım adım adım rekora koşarken, hiçbir önlem alamayıp gelişmeleri sadece izliyor. Hiçbir açıklama yapmayan yönetimin bu sessizliği camiada büyük tepki topluyor.


 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2020, 21:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih öztürk
Salih öztürk - 3 yıl Önce

Başkan mustafa Akören ve Yonetim kurulu üyelerinin Eskişehirspor Adına Buğüne kadar Hiç bir Olumlu Hamle Girişim Sorun Çözüm Yapamadıkları gibi Hem Teknik Kadro Yapısını Bozdular Hemde Takım adına yapılmasö geteken dogru adımların hamlelerın yapılmasının hamlelerin önünü kestiler Bunlar Yani Eskişehirsporu yönetilmesini Bir dernek bir kafe
Tarya işletmesi zanderek Bu Armayı Bu Camiyayı Yönetiyoruz Yönetiriz Mantığıyla Hareket ederek Hem Armayı Hemde Camiyayı Çıkmaza ve Bataklıga Sürüklediklerininde Farkında Degiller Sadece Ne yaptiklarını neyapacaklarıni anlamaya Çalışân Bir topluluk gurubu Dışarıdan birilerinin yönlendirmeleriyle Biz Bu Külübü Yonetiyoruz Zannediyorlar Yani Bu camia Bu Şekilde Yönetilemez Ve Yonetilmemelidir Yazık Oluyor Koskaca Çınarı Eritip Bitiriliyor Ni Ya Bu Şehir daha Bunlara Göz yumar oluyor Anlaşılır gibideğildır.##

Sabri Çevik
Sabri Çevik - 3 yıl Önce

İlhan Hoca Hata yapıyormuş ve Maç içindeki Hamleleri yanlışmış.Ne de çok bilen var...Adamın elinde bu ligde oynayacak kapasitede Futbolcu var da Oynatmadı mı?..Hikaye okumayın.Para yok paraaa.

Mehmet akar
Mehmet akar - 3 yıl Önce

Yönetim derhal kulübün anahtarını valiye teslim etmesi gerekli ve kayyum atanmalı

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30