Her maç sıradışı goller yiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan Adana Demirspor maçı öncesinde ilk kez konuştu. Tecrübeli hoca, "Adana Demirspor karşılaşması ligdeki en zor deplasman maçlarından birisi. Ama biz de Eskişehirspor’uz. Elbette maça kazanmak için çıkacağız" dedi.

Her maç sıradışı goller yiyoruz

"Daha önce kaybettiğimizde eleştiriliyoruz, önemli olan kazandığımız da eleştirilmek demiştim. Bu hafta kazandık. Ben bir eleştiriye denk gelmedim. Futbol böyle birşey işte. Aslında geçtiğimiz hafta yapmış olduğumuz hatalarımızı yine tekrarladık. 3 gol atınca yapılan hatalar görülmez oldu. Takımın oyunundan genel olarak memnunum ama verimli oynamayan oyuncularım da vardı. Birkaç oyuncunun performans düşüklüğü takımın baskı yemesine neden oldu. 3-1 öne geçtikten sonra skoru arttırmamız gerekiyordu. Her maç sıradışı goller yiyoruz. Konuştukça da yiyoruz. Bu durumdan kurtulmamız gerekiyor. 

Yediğimiz ilk golden önce faul var ama faul atışını bizim kullanmamız gerekiyordu. Yediğimiz ikinci golün başlangıcı da ofsayt. Hatta ofsaytta olan oyuncu defans oyuncumuzu perdeledi ve top ağlara gitti. İki golde de hakemin kurbanı olduk. 

Ekrem Kılıçarslan’ın Osmanlıspor maçındaki performansından genel olarak memnunum. Giresunspor deplasmanından Ebrar maalesef önemli hatalar yaptı. Sanırım Ebrar için henüz erken. Zamana ihtiyacı var. Tecrübesizlikten ve zeminin kötülüğünden kaynaklı hatalar yaptı. Göreve geldikten sonra maçlara Melih ile başlamıştım. Tecrübeli bir isim ama daha iyi performanslar sergilemesi gerekiyor. Üç kaleci de çalışmalarına devam etsin. Kim daha iyi olursa maça o çıkar.

Adana Demirspor karşılaşması bu ligdeki en zor deplasman maçlarından birisi. Ama biz de Eskişehirspor’uz. Elbette maça kazanmak için çıkacağız. Rakibimiz çok berabere kalan bir takım. Yenilmeyecek bir takım asla değil. Cuma akşamı güzel bir maç futbolseverleri bekliyor. Milli ara öncesinde bir galibiyet daha almak istiyoruz. Ferhat Kiraz ve Kıvanç Karakaş dışında eksiğimiz yok. Emre Güral’ın hafif bir sakatlığı var. Maça kadar durumu netlik kazanır. 

Stoper oyuncularımız konusunda yapabileceklerimiz belli. Elimizdeki oyuncular belli. Antrenmanlarda özel olarak ilgileniyorum. Özellikle takım defansına çalışıyoruz. Ben hangi oyuncuları oynatırsam oynatayım bu konuda eleştiriliyorum. Taraftarlarımızdan daha yapıcı eleştiriler yapmalarını rica ediyorum. Bu oyuncular bizim oyuncularımız. Kalecilerimiz ve defans oyuncularımız normalden fazla eleştiriliyor. Bu eleştirilen bazen onur kırıcı seviyelere ulaşabiliyor. Okuduğum zaman çok üzülüyorum. Bu oyunculara sahip çıkmamız gerekiyor. Dünyada hatasız oynayan bir kaleci veya futbolcu yok ki. Taraftarlar bu eleştirileri azaltsın ve biraz sahip çıkmaya çalışsın, o zaman bu oyuncuların da performansları yükselecektir. Bu oyuncuların da birer insan olduğu unutulmamalı. Lütfen bu oyuncuları daha fazla yıpratmayalım."
 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2019, 02:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ibrahim çıra
Ibrahim çıra - 4 yıl Önce

COŞKUN HOCA AMATÖR BİR KALECİ BUL 6 AY U21 OYNAT SONRA KALEYİ ONA VER...BIZDE KALECİ YOK.KALECI......

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30