Her şeyin başı sağlık!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer Lig Radyo’ya telefonla bağlandı ve açıklamalarda bulundu.

Her şeyin başı sağlık!
banner115

Mustafa Özer programda özetle şu ifadeleri kullandı;

“1988 yılından beri futbolun içerisinde olan insanlarız. Hiç bu kadar uzun süre evde kaldığımı hatırlamıyorum. Futbolu özledik. Oyuncularımıza izin verdik. Belirsizlik devam ediyor. Oyuncular evlerinde bireysel antrenman yapıyorlar. Her şeyin başı sağlık. 

Oyunculara bireysel antrenman programı verdik. Ama kazanmış oldukları fizik kondisyonlarını kaybediyorlar. 3-4 gün antrenman yapmayan bir futbolcu normal insana döner.  

2020 yılı Eskişehirspor’a hiç iyi gelmedi. Oyuncularımız ayrıldı. Stadımız kapandı. Sakatlıklar ve dar bir kadro falan derken bir de bu covid 19 belası çıktı. Dediğim gibi şuan sadece bekliyoruz. Bir oyuncu dahi bu hastalığa yakalanırsa bütün takıma, antrenörlere, tesis çalışanlarına bulaştırabilir. Allah korusun düşüncesi bile çok kötü. Bu hastalığı taşıyıp da hiçbir belirti göstermeyen insanlar da varmış. Bu oyuncuları böyle bir ortamda antrenmana alıp futbol oynatmaya çalışmak doğru olmaz. Hele şu zorlu günleri bir atlatalım da sonra gereğini yaparız.

Ailemle vakit geçirme şansı buldum. Uzun zamandır ailemle bu kadar çok vakit geçirmemiştik. Evde oturmak biraz garip geliyor. Kitap okuyoruz. Evin içinde spor yapıyoruz. Benim oğlum 22 yaşında 3.Lig’de oynayan bir futbolcu. O da eve döndü. Onunla vakit geçirmeye çalışıyorum. 

Bu hastalığa yakalanıp vefat edenlere Allahtan rahmet diliyorum, tedavisi devam edenlere şifalar diliyorum. Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olabildiğince sokağa çıkmayalım. 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan insanlara yardım edelim. Ülke olarak çok güzel bir birlik beraberlik havasında bu virüsü de yenelim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.”

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2020, 23:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30