Hücum hattına çifte takviye

Eskişehirspor’da iki genç oyuncu ile profesyonel sözleşme imzalandı. Teknik Direktör İlhan Var’ın talimatı ile Onur Arı ve Göktuğ Kaan Ünüvar profesyonel oldu.

Hücum hattına çifte takviye

Eskişehirspor’da İlhan Var dönemi başlayınca A takımla antrenmanlara katılan dört isimden ikisi profesyonel, ikisi değildi. Onurhan Uyanık ve Melih Nezir isimleri halihazırda profesyonel sözleşmeleri devam eden isimlerdi. İlhan Var’ın talimatı ile Onur Arı ve Göktuğ Kaan Ünüvar ile de profesyonel sözleşmeler imzalandı. İki oyuncunun lisansları da en kısa sürede çıkarılacak. Hucüm hattına katkı sağlayabilecek iki ismin profesyonel yapılması taraftarlar arasında olumlu karşılandı.

GÖKTUĞ KAAN ÜNÜVAR KİMDİR?
2002 Adana doğumlu Göktuğ Kaan Ünüvar 2012 yılından bu yana Eskişehirspor forması giyiyor. İlk kez Eskişehirspor formasıyla futbol hayatına başlayan genç yetenek, sol açık ve forvet pozisyonlarında görev alabiliyor. 18 yaşındaki oyuncunun ismi bir dönem İtalya’nın ünlü kulüplerinden Lazio ile de anılmıştı. Siyah Kırmızılı takımın altyapıdaki tüm yaş gruplarında forma giyen yetenekli oyuncu 99 maçta 42 gol kaydetmeyi başardı. 
 
ONUR ARI KİMDİR?
2001 yılında Eskişehir’de doğan Onur Arı forvet mevkiinde görev yapıyor. 8 yıldır Eskişehirspor altyapı takımlarında forma giyen yetenekli isim 8 sezonda 142 kez Siyah kırmızılı formayı giydi. 19 yaşındaki oyuncunun Eskişehirspor forması ile 32 de golü bulunuyor.
 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30