İlhan hocamız bizi etkiledi

Eskişehirspor Başkan Vekili Fatih Sezer, “İlhan Var hocamız planlarını anlatarak bizi etkiledi. Referansları da çok iyi. Kendisi Eskişehirspor’u biliyor. İnşallah Eskişehirspor'da başarılı işler yapacak.”

İlhan hocamız bizi etkiledi

İstikbal Gazetesine konuşan Fatih Sezer, “Yeni teknik direktörümüz ilk etapta camiamıza hayırlı olsun. İlhan Var hocamız yıllardan beri Yılmaz Vural ile çalışıyor. Kendi pek ön planda olmasa da, bu ligi tanıyan ve başarılı işler yapmış bir kişi. Kendisi görüşmelerimizde planlarını anlatarak bizi etkiledi. Referansları da çok iyi. Kendisi Eskişehirspor’u biliyor. Buda çok önemli.  Bizim bir çok oyuncumuzla da çalışmış bir isim. Yönetim olarak kendisinden umutluyuz. İnşallah Eskişehirspor'da başarılı işler yapacak. Başkanımızın söylediği gibi tecrübeli bir teknik adamı takımın başına getirmek istiyorduk. Ama bütçemiz elvermedi. Ayrıca geçmişte bu camiaya birçok önemli ve tecrübeli teknik adamlar geldi. Ama ceplerini düşünmekten takıma katkı sağlamadılar. Şu noktadan sonra kulübün sokağa atacak bir kuruşu bile yok. Biz yönetim olarak Eskişehirspor'un yaşaması için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2020, 12:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kaya
Kaya - 4 yıl Önce

Pardon sayın başkan vekili. Sokağa atacak bir kurusimuz bile yok diyorsun. Oyizdenmi yanında 6 tane yardımcı getirdi. Madem tecrübesine bu kadar guveniyordu. Bizim eskisehirli hocalarımız yardımcı olamazmiydi? Hep laf salatasi

IBRAHİM ÇIRA
IBRAHİM ÇIRA - 4 yıl Önce

Bizde sorun alt yapı hocası 2 senedir bir santrofor çıkaramadık.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30