İlhan Var kanunları devrede

İlhan Var futbolcuların günün büyük bölümünü tesislerde geçirmelerini istiyor. Antrenmandan sadece 1 saat önce tesislere gelen oyuncular artık 12.30’da öğle yemeği ile giriş yapıp akşam 20.00’de ayrılıyor. Tesislerde kalan oyuncular ise en geç 22.30’da tesislerde bulunmak zorunda.

İlhan Var kanunları devrede
banner115

Eskişehirspor teknik patronu İlhan Var farkını göstermeye başladı. 1 hafta önce takımın başına geçen genç teknik adam İlhan Var ilk olarak kadroda operasyona gitmişti. Ardından oyunculara performansları konusunda uyaran ve işi ciddiye almalarını söyleyen Var her geçen günde takım üzerinde ağırlığını koymaya devam ediyor. Takımı içindeki disiplini ön planda tutan Var hoca futbolcularına da sürekli uyarı yapıyor.

İlhan hoca oyuncuların günün büyük bölümünü tesislerde geçirmesinden yana. Daha önce sadece antrenmanlardan 1 saat önce toplanan ve çalıma sonrası dağılan Şimşekler artık 12.30’daki öğle yemeği ile bir araya gelip odalarda dinlenmeye çekiliyor. Ardından hemen her gün toplantı yapılıp daha sonra antrenmana çıkılıyor.

Antrenman sonrası kimse tesisleri terk etmezken topluca akşam yemeği yiyen oyuncular saat 20.00 gibi evlerine dağılıyor. Tesislerde kalanlar ise 22.30’da giriş yapmak zorunda. Çift antrenmanlarda ise mesai sabah 09.00’da başlayıp akşam 20.00’de sona eriyor. İlhan hoca ve yardımcıları oyuncuları yakın takibe alırken, kendilerine iyi bakmaları konusunda da sürekli uyarıyor.

(Erkan Midilli - İstikbal Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2020, 00:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Şsra
Rüstem Şsra - 3 yıl Önce

Hoca kendıni kabul ettirip tekniğini ispatlarsa Eskişehirspor da kendini ispatlayacak.
Bir çalışan 8 saat işinin başındaysa futbolcu da kulübünde olmalı.
Kulüp futbolcunun işyeri, 3 saatlik spor salonu değil.
Hocaya, ekibine ve futbolculara başarılar dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30