İlk 5 maçta 10-12 puan hedefliyoruz!

Eskişehirspor Sportif Direktörü Ayhan Taşçı, "İlk 5 maçta 10-12 puan hedefliyoruz" dedi.

İlk 5 maçta 10-12 puan hedefliyoruz!
banner115

222Haber.com'un sorularını yanıtlayan Eskişehirspor Sportif Direktörü Ayhan Taşçı, “Yeni sezon öncesinde bir gerçekleri anlatmak vardır, bir de hayal kurup konuşmak vardır. Biz kimseye hayal satmayacağımızın sözünü vermiştik. Lige -6 puan cezası ile başlayacağız. Ekonomik olarak dibe vurmuş, hayatta kalma mücadelesi veren bir kulübüz. En büyük gücünü taraftarından alan camiayız. Tribün doluluk oranı olsun, TV’de izlenme rakamları olsun Süper Lig dahil Türkiye’de ilk sıralarda yer alan bir kulübüz. Geçtiğimiz sezon yakalamış bir hava var. Bu sezon bunu daha da arttırmak istiyoruz. Sezon başı fikstürümüz kolay diye kimse düşünmesin. Her maçın farklı bir hikayesi vardır. Maç sahada kazanılır. Bu lig çok farklı bir lig. Mücadele etmeden kazanacağınız bir tane bile maç yok.

İlk 5 maçta 10-12 puan hedefliyoruz. -6 puan cezasını henüz ilk haftalarda telafi edebilirsek bu sezon çok daha farklı bir hedef kovalayabiliriz. Biz her maçımıza kazanmak için çıkan bir takımız. Takımımızın deneyim seviyesi çok daha arttı. Sezonun ikincinden itibaren oynamaya başlayan oyuncularımız sezon başı kampı geçirerek lige başlayacaklar. İnanılmaz bir forma savaşı var. Biz güzel bir sinerji yakalanabilirse play off neden olmasın diye düşünüyoruz.

Şuan göndermeyi düşündüğümüz bir oyuncumuz yok. Oynayabileceğim bir kulübe gitmek istiyorum diyen bir oyuncumuz olursa kendisine destek oluruz. En geç Cuma gününe kadar 28 kişilik sezon kadromuzu TFF’ye bildireceğiz. 28 kişinin dışında da genç oyuncularımızı oynatabileceğiz. Bu konuda Türkiye’nin en rahat kulüplerinin başında geliyoruz" dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2019, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30