İnanın futbolcular da çok üzgün

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, "Gelmeyen galibiyetler oyuncuları çok geriyor ve baskı yapıyor. Onlar da kazanmak, gol atmak ve galibiyet sevinci yaşamak istiyor. İnanın futbolcular da çok üzgün" dedi.

İnanın futbolcular da çok üzgün

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören İstikbal Gazetesinden Erkan Midilli’ye konuştu.

Mustafa Akgören açıklamalarında özetle şu ifadeleri kullandı;

“İlhan hocanın gelişi ile takımda değişim olduğunu herkes gördü. Çok güçlü 3 takım ile oynadık. Bandırmaspor, Samsunspor ve İstanbulspor güçlü takımlar. Bandırmaspor deplasmanında galibiyeti kaçırdık. Takımda değişim var ama bunun skora yansıması gerekiyor. Kazanamamak hepimizi çok üzüyor. 

Hiçbir maça tam kadro çıkamadık. Geç imza atan oyuncular tam hazır değil. Cezalılar, sakatlar ve Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcularımız da oldu. Şanssızlıklar da yakamızı bırakmıyor. Gelmeyen galibiyetler oyuncuları çok geriyor ve baskı yapıyor. Onlar da kazanmak, gol atmak ve galibiyet sevinci yaşamak istiyor. Ellerinden geleni yapıyorlar ancak sonuç gelmiyor. Çare arıyoruz. İnanın futbolcular da çok üzgün. Geçtiğimiz sezonki kadrodan güç kaybettik. Takıma geç katılan Alperen, Erdal, Mevlüt tam hazır değil. Bazı oyuncular iğne ile maça çıkıp fedakarlık yapıyor. Tam kadro çıksak farklı skorlar alabilirdik.   

Arka arkaya Akhisarspor ve Ankara Keçiörengücü ile iç sahadamızda oynayacağız. Rakipler güçlü ama artık kazanmak istiyoruz. Artık galibiyetler almak istiyoruz. İki takım da oturmuş bir kadroya sahip ve güçlü ekipler. Ancak iç sahada oynayacağımız maçları kazanmak istiyoruz. Teknik heyet ve oyuncular da kazanıp üstlerindeki stresi atmak istiyor. İnşallah bunu da Pazar günü Akhisarspor karşısında başaracağız.

Localarımıza ilgi bekliyoruz. Eskişehirspor’a destek olan gelip locasını alsın. Kulübün bir lira geliri yok. Tem şehirden bu konuda destek bekliyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2020, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30