İsim bir hoca getirip masraf yapmasınlar!

Mesut Bakkal, “Eskişehirspor’da görev yapmayı ben de çok isterim. Ama ortada da gerçekler var. Kendilerine transferin açılmadan bu işin olamayacağını söyledim. Eskişehirspor hiç hak etmediği bir yerde. Yönetimin Ocak ayında transferi tahtasını açıp, bu seneyi kurtaracak transferler yapması gerekiyor.”

İsim bir hoca getirip masraf yapmasınlar!
banner115

Kanal 26 ekranlarında Şükrü Oytan’ın sorularını yanıtlayan Mesut Bakkal şu ifadeleri kullandı;

“Eskişehirspor yönetimi ile bir görüşmemiz oldu. Ben zaten Eskişehirliyim. Eskişehirspor’da daha önce çalışmadım. Eskişehirspor’da görev yapmayı ben de çok isterim. Ama ortada da gerçekler var. Kendilerine transferin açılmadan bu işin olamayacağını söyledim. Bu kadronun işi çok zor. Hayal satmanın bir anlamı yok. Değil Mesut Bakkal, kim gelirse gelsin takımın bu sezon işi çok zor. Transfer tahtası açılamıyor. Eskişehirspor’u çok seven bir Eskişehirli olarak söylüyorum. İsim bir antrenör getirip çok paralar vermenin bir anlamı yok. 

Eskişehirspor camiasını ayağa kaldırmak benim en büyük arzularımdan birisi. Bu kulüp içinde bulunduğu şartlardan çıkarsa çok kısa sürede çok iyi yerlere gelir. Eskişehirspor’un bu kaostan kurtulması gerekiyor. Gerçekten çok büyük bir camia. Bir ışık olsa, şehirde bir hareketlenme olsa, transfer tahtası açılsa ben elimi her türlü taşın altına koyarım. Eskişehirspor’un önünde çok büyük dağlar var ama aşılmayacak dağ da yoktur. 

Memleketimin takımı olduğu için söylüyorum, hayal satan isimlerle anlaşmasınlar. Eskişehirspor’un muazzam bir taraftar kitlesi var. Eskişehirspor hiç hak etmediği bir yerde. Yönetimin Ocak ayında transferi tahtasını açıp, bu seneyi kurtaracak transferler yapması gerekiyor. Mustafa Akgören çok düzgün ve ayakları yere sağlam basan bir başkan. Bu çok önemli bir özellik. Kendisini tanıdığım için çok sevindim.”

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2020, 03:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Furemen
Furemen - 3 yıl Önce

Adam haklı beyler

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30