İsmail Candemir'den 10 Kasım mesajı

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 81. ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İsmail Candemir'den 10 Kasım mesajı
banner115

İsmail Candemir mesajında şu sözlere yer verdi;

"Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve eşsiz devlet adamı Ulu Önder Atatürk’ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız günün 81’inci yıldönümünde minnet ve şükranla anıyoruz.

Türk milleti’nin bağrından çıkardığı Büyük Türk Atatürk, son nefesine kadar milletimizin her alanda yücelmesi için çaba göstermiş, ileri görüşlülüğü, eserleri, barışçı kimliği ve evrensel düşünce yapısı onu dünyanın saygın liderlerinden biri haline getirmiştir. Ulu Önder Atatürk, kurtuluş savaşı ile Türk Milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile de Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır. 

10 Kasım tarihinin Türk milleti için önemi, yalnızca Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü değildir. Bu gün, aynı zamanda Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti için çizdiği idealleri gerçekleştirme konusunda yol alma günüdür. Onun mirası olan Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine ulaştırma yolunda bıkmadan usanmadan azimle çalışarak, yaşatmak ve diri tutmak, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e minnet borcumuzdur.

Cumhuriyetimizin kurucusu, ulusal bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde derin bir özlemle anarken, İstiklal Savaşımızın kahramanlarının aziz hatırasını saygı ile yâd ediyor, vatanımızın bağımsızlık ve bütünlüğü uğrunda hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, şanlı gazilerimizi minnetle yâd ediyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30