İşte Metehan transferinin detayları

Eskişehirspor’un son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli futbolculardan birisi olan Metehan Altunbaş’ın Avusturya takımı LASK LiNZ’e transferi gerçekleşti. Genç oyuncu Salı günü İstanbul’a giderek yeni takımı ile sözleşme imzaladı.

İşte Metehan transferinin detayları

Kırmızı Siyahlıların henüz 17 yaşındaki forvet oyuncusu Metehan Altunbaş, Avrupa’ya transfer oldu. Özellikle Alman kulüplerinin yakından takip ettiği Avusturya ligine transfer olan Metehan birkaç sezon sonra çok daha büyük liglere transfer olacak. Şüphesiz Eskişehirspor taraftarları da Metehan’ın performansını yakından takip edecek.

Metehan Altunbaş’ın LASK LiNZ’e transferinden bonuslar dahil Eskişehirspor 500 bin Euro kazanacak. Bonus şartları kısa bir tarih içerisinde Kulüp Başkanı Mustafa Akgören tarafından açıklanacak. Eskişehirspor Kulübü ayrıca daha sonraki satışlardan yüzde 10 satış payı alacak.

Salı günü İstanbul’a giderek imzaları atan Metehan Altunbaş, Cuma günü Avusturya’ya uçacak ve yeni takımının kampına katılacak. 

Eskişehirspor Kulübü de Metehan için hazırlanan özel videoyu resmi sosyal medya hesaplarından paylaşarak futbolcuya teşekkür etti.

222Haber.com ailesi olarak  Metehan Altunbaş’a kariyerinde başarılar dileriz.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Melih EsEs
Melih EsEs - 4 yıl Önce

Yolun açık olsun çocuk

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30