İzmir'e kazanmak için gideceğiz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan Altay maçı öncesi İstikbal Gazetesinden Erkan Midilli'ye özel açıklamalarda bulundu. İzmir’deki maçın zorlu geçeceğini söyleyen Demirbakan “18’ler içinde hata yapmaz ise bu maçı kazanırız” dedi.

İzmir'e kazanmak için gideceğiz
banner115

Tecrübeli Çalıştırıcının İstikbal Gazetesine vermiş olduğu röportajda şu ifadeler yer alıyor;

“Rakibin son haftalarda aldığı sonuçlara kimse aldırmasın. Altay bence ligin en iyi 3-4 takımından biri. İzmir’de zor bir maç olacak. Ancak biz kazanmak için sahada mücadele vereceğiz” dedi. 

“İYİ FUTBOL OYNUYORUZ”

Ligde Altay ile İzmir Menemen stadyumunda karşılaşacak olan Eskişehirspor’da teknik direktör Coşkun Demirbakan zorlu maça kazanmak için gideceklerini söyledi. Demirbakan “Ligde futbol oynamaya çalışan bir takımız. Her geçen hafta da iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Ancak şanssızlıklar da var. Futbolda 18 ceza sahası içinde hata yapan kaybeder. Biz bir çok maçta hem rakip, hem de kendi 18 içinde hatalar yapıyoruz. Son Erzurum maçında da biz kaçırdık, rakip attı. Futbol böyle bir şey. Bu hataları en aza indirmek istiyoruz” dedi.

“DİKKATLİ OLMALILAR”

Demirbakan hoca özellikle defansta oynayan oyuncuların hata yapmaması gerektiğini de belirtip “Defans oyuncularımızın da hata yapmaması gerekli. Dikkatli ve tedbirli olmalılar. Zaten kendilerini de uyarıyorum. İnşallah bu haftadan itibaren de hata yapmayacaklar” dedi.

 “SON MAÇLAR ALDATMASIN” 

 Rakip içinde konuşan Demirbakan “Bu haftaki rakibimiz Altay ligin en iyi 3-4 takımından da bir tanesi. Son maçlarda aldıkları skorlar kimseyi aldatmasın. İyi kadroları da var ama onlarda bizim gibi şanssızlık yaşayan takımlardan bir tanesi. Pazar günü çok iyi bir maç olacak. Biz her maça kazanmak için gidiyoruz. İzmir’e de kazanmak için gideceğiz” dedi. 

SADECE 2 OYUNCU

Demirbakan takımda eksikler ile ilgili de konuşarak “Şu anda kaptan Sezgin ve ameliyat olan Talha’nın dışında eksik yok. Eksiklere hiçbir zaman sığınmam. Sonuçta rakip karşısında 11 oyuncu ile çıkıyoruz” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2019, 00:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30