Kalabak Su'dan Eskişehirspor'a destek

Eskişehirspor camiasının ‘Kalabak Su’dan beklediği sponsorluk beklentisi sonunda karşılık buldu. 

Kalabak Su'dan Eskişehirspor'a destek

Eskişehir denilince akıllara ilk gelen markalardan birisi olan ‘Kalabak Su’dan şehrin en büyük markasına sponsorluk desteği geldi. Şehrimizin en büyük su markası Eskişehirspor’a 2019-2020 sezonunun ikinci devresinde iç sahada oynanacak maçlarda geçerli olan ve Eskişehir Atatürk Stadyumunda yer alacak reklamlar için bir miktar para ödeyecek. Eskişehirspor taraftarları yeni reklamları iç sahada oynanacak ilk maçta görebilecekler. 
Stadyumdaki hasarlar nedeniyle ilk iç saha maçının hangi maç henüz netlik kazanmasa da bu sponsorluk anlaşmasını bozacak herhangi bir durumun bulunmadığı belirtildi. Ayrıca Eskişehirspor yönetimi sponsor olarak teşekkür edilen firmalar listesinde ilk sıraya Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni yazmıştı. 

Kalabak Su firmasının Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yılmaz Büyükerşen’in talimatı ile Eskişehirspor’a sponsor olduğu da gelen bilgiler arasında. Sponsorluktan Eskişehirspor'a ne kadar bir maddi kaynak sağlanacağı şimdilik bilinmiyor. Eskişehirsporlu yöneticilerin konu ile alakalı olarak önümüzdeki günlerde kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor.
 

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2020, 03:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Möcal
Möcal - 4 yıl Önce

Önce siz suyu millete bir ulaştırmayı öğrenin ondan sonra sponsor olun beceriksizler

0127
0127 - 4 yıl Önce

sissoko, jesse, milinkoviç gitti emre giresun la görüşüyor beyefendi reklam vermiş neyin reklamını yapıyorsun haaa kendi reklamı daha önce de vermişti her konuşmasında da söylemişti verme lazım değil. ýoneticiler bile önümüzdeki senenin hazırlığının yapıldığını saklamıyor artık.

Dodurgalı
Dodurgalı - 4 yıl Önce

Zamanı geçti sponsorluk çok mu lâzim...

Yeter
Yeter - 4 yıl Önce

Şu futbola destek vermekten bıkamadık be. Varımız yokumuz futbol. Para çoksa suyu 5 tl 'ye satacaginiza 4 tl 'ye sataydınız

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30