Kaptan olarak söz veriyorum...

Eskişehirspor takım kaptanı Semih Güler zorlu Afjet Afyonspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Kaptan olarak söz veriyorum...
banner127

Semih Güler açıklamalarında, "Kesinlikle çok zor bir maç olacak. Onlarda, bizde 12'şer puana sahibiz. Bu haftaya kadar maalesef deplasman maçlarından puan ile dönmeyi başaramadık. Ben bu hafta bu şanssızlığımı kıracağımızı düşünüyorum. Bana göre deplasmanda 3 puan almanın vakti geldi. Son haftalarda iyi futbol oynayan bir takım olmayı başardık. Bu ligin altın kuralı deplasmanda yenemiyorsan, yenilmeyeceksin. En kötü 1 puan ile dönmemiz gerekiyor. Bu maça çok önem veriyoruz. Sadece bizim için değil camia için de önemli bir maç. 

Takımda moral üst düzeyde. Ümraniyespor maçında galibiyeti kaçırdığımız için biraz üzgündük ancak o maç geride kaldı. Afyonspor maçına motive oluyoruz. 3 puan kazanarak gelecek günlere daha da umutlu bakmak istiyoruz. Takım kaptanı olarak elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyorum.

İlk yarının sona ermesine 4 maç kaldı. Biz iç saha maçlarına hep galibiyet için çıkıyoruz. Bu sezon da Hatayspor maçı dışında iç sahada kötü oynadığımız maç yok. Afyonspor ve Adanaspor maçları da puanlarla dönülebilecek deplasmanlar. Benim gönlümden 8-10 puan daha almak geçiyor. 

Bildiğim kadarıyla 750 taraftarımız biletleri çıktığı gibi tüketmiş. Daha fazla bilet olsa onları da alırlardı. Bunu da biliyorum. Zaten bu zamana kadar hiç bir maçımızda bizi yalnız bırakmadılar. Afyon gibi mesafe olarak yakın bir deplasmanda da binlerce bilet olsa hepsini alıp orayı yine doldururlardı. Biz takım olarak bize gönül vermiş, bizi destekleyen, maça gelip, gelemeyen herkesi maçı kazanarak mutlu etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30