Kazım Kurt'a cevap!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Anadolu Gazetesi köşe yazarı Arif Anbar'ın Eskişehirspor ile ilgili sorularken Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Eskişehirspor üzerinden AK Parti'yi de eleştirmesini yorumladı.

Kazım Kurt'a cevap!
banner127

Emine Nur Günay, Arif Anbar'a verdiği cevabında "Her şey söylenebilir ama bunu kabul etmemiz mümkün değil. Yani öyle zor süreçlerden geçti ki bu kulüp ve o dönemdeki kulüp başkanlarımız buna tanıktır. Bizim verdiğimiz destek… Biz hiçbir şeyi öldürmek için çabalamayız. Tam tersi yaşatmak, daha da ilerilere götürmek için… Stadyumu yapan hükümetimiz. Ve hiçbir şehre yapılmayan bir imkan sağlandı. Hem stat yapıldı. Hem de eski stadın olduğu yer yapılaşmaya açılmadı. İşte biliyorsunuz Millet Bahçesi olacak. Yani hükümetimiz bunu yapıyor. Ölüsü dirisi ben anlamıyorum. Son 16 yılda 21 milyar liralık yatırım yapıldı Eskişehir’e.  Yani yandaştı, şeydi… Bunlar doğru yaklaşımlar değil. Hele sporun içine siyaseti karıştırmayalım diyorum ben. Kazım Kurt siyaset karıştırıyor bence. Yani söylemleri biraz onu gösteriyor. Yani iktidar partisi, şu, bu, demek doğru değil. Dediğim gibi Eskişehirspor… Bazı şeyler var ki bir şehirde ortak değerler. Eskişehirspor’da öyle bir değer. Hani belediyecilik üzerinden siyaset yapalım; hizmet ve proje üzerinden o da… Ama Eskişehirspor üzerinden siyaset yapmayalım.”

“Bir toplantı düzenlenirse katılırım ama bir çözüm olacağına inanmıyorum. Onu da söyleyeyim. Çünkü artık orada değiliz. Yeni bir yapılanma gerekiyor. Ha bu yapılanma olduğunda, yol haritası için oturulur ve istişare edilir. Bakın o olur. Ama şu aşamada onun bir çözüm olduğunu düşünmüyorum.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2018, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30