Keçiörengücü maçı zor bir maç!

Eskişehirspor Sportif Direktörü Ayhan Taşçı, Keçiörengücü maçının kolay bir maç olmadığını ve Eskişehirspor taraftarının desteğine yine destekleri olduğunu açıkladı.

Keçiörengücü maçı zor bir maç!

Ayhan Taşçı 222Haber.com'a vermiş olduğu röportajında, "Keçiörengücü iyi bir takım. TFF 1.Lig’de ilk maçlarını bizimle oynayacaklar. Çok iyi tanınmayan bir kulüp olarak görülüyor. Biz izledik. Kendilerini analiz ettik. Şunu belirtmeliyim ki, geçtiğimiz sezon Hatayspor neyse bu sezon da Keçiörengücü de o potansiyele sahip bir takım. Ciddiye alınması gereken ve 90 dakika mücadele edilerek yenilebilecek bir takım. Kesinlikle çantada keklik bir takım değil. Sezona -6 puan dezavantajı ile başlıyoruz. İç saha da kesinlikle puan kaybına tahammülümüz yok. Eskişehirspor taraftarının üstlenmiş olduğu çok önemli bir misyon var. Tribünlerden bize çok pozitif bir destek veriyorlar. Onların bu desteğine bu sezon yine çok ihtiyacımız var. Rakibimiz kim olursa olsun iç sahadaki tüm maçlara 3 puan için çıkıyoruz. Bu sezon kazanmak için savaşan bir Eskişehirspor izleteceğimizin sözünü veriyoruz.

Erdal Akdari’inin geçtiğimiz sezondan devam eden bir kırmızı kart cezası var. İlk 2 hafta kendisinden faydalanamayacağız. Onun dışında eksik veya kart cezalımız yok. Hazır olmayan oyuncularımız var. Marko Milinkovic çalışmalara başladı ama ne kadar verim alabiliriz henüz belli değil. Emre Güral’ın bir gel git dönemi oldu. Yüzde 50 olarak hazır diye düşünüyorum. Sissoko’nun Keçiörengücü maçında forma giymesi mümkün değil gözüyle bakıyorum." dedi.

(Akif Yer - 222Haber.com)

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2019, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30