Kendilerini esefle kınıyorum

Mustafa Akgören: "Biz transferi açtıktan sonra, dosyaları kapattıktan sonra bazı isimlerin yönetime talip olacağına dair kulağımıza gelen duyumlar var. Tarlada izi olmayanın, harmanda da yüzü olmaz. Kendilerini esefle kınıyorum."

Kendilerini esefle kınıyorum

Sakarya Gazetesine konuşan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, “Yönetim Kurulu olarak gelecek yılların planlamasını yapıyoruz. Amacımız yaz döneminde transferi açmak. Transfer tahtası için engel teşkil eden, özellikle FIFA dosyalarını kapatmak istiyoruz. Alacaklılar ile temas halindeyiz. Anlaşmalar yapıyoruz ancak paramız olmadığı için ödeme yapamıyoruz. Projelerden para geldikçe, ödemeler gerçekleştireceğiz.

Biz transferi açtıktan sonra, dosyaları kapattıktan sonra bazı isimlerin yönetime talip olacağına dair kulağımıza gelen duyumlar var. Bu arkadaşların kim olduğunu gayet iyi biliyorum. Bu arkadaşlar kulübün zor günlerinde neredeydiler. Böyle bir niyetleri gerçekten varsa, avuçlarını yalarlar. Tarlada izi olmayanın, harmanda da yüzü olmaz. Kendilerini esefle kınıyorum.” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gürol SAYIN
Gürol SAYIN - 3 yıl Önce

Bu kadar da yüzsüzlük olmaz! Kim bunlar?

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30