Kendimizce bir matematik yaptık

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, “İki takım da sahaya üç puan için çıkacak. Saha içerisinde daha iyi olanın kazanacağı bir maç olacak. Bizim de en az onlar kadar şansımız var. Sahada gelecek adına umut veren bir Eskişehirspor olacak.”

Kendimizce bir matematik yaptık
banner127

Bein Sports ekranlarında yayınlanan '1.Lig' programına telefonla bağlanan İlhan Var programda şu açıklamaları yaptı;

“Eskişehirspor kariyerimize başladık. 3-4 tane tecrübeli oyuncumuz var. Diğer oyuncularımız genç oyuncular. Ateşten bir gömlek giydik. Taşın altına elimizi değil bedenimizi koyduk. İnşallah elimizden geleni yapıp bu takımı ligde tutacağız.

Çok köklü bir camiaya geldiğimin farkındayım. Yönetimle görüşmelerimizde neleri yapıp, neleri yapamayacağımızı konuştuk. Kendimizce bir matematik yaptık. Doğru sistem, karakterli bir futbol ve devamlılık. Bunu sağlayabilirsek başarılı olabiliriz. Maçlara tek tek bakacağız. Sistematik bir planla yolumuza devam edeceğiz. 

Çok hırslı bir oyuncu kadrosuna sahibim. Sahaya çıktığında ne yaptığını bilen oyuncular ile sahaya çıkacağız. Geldiğimde oyuncuların moral motivasyonun düşük seviyede olduğunu gördük. Göreve bunu düzelterek başladık. Şu an futbolcularımızın enerjileri çok yüksek. Öğrenmeye açık futbolcularla çalışıyorum. Geçen sezon bu takım puan silmeler olmasa ligde kalırdı. O kadrodan sadece 3 futbolcu ayrıldı. Ben oyuncularımızın karakterlerini sahaya yansıtarak iyi sonuçlar alabileceklerine inanıyorum. Eskişehirspor’da kalarak ligde savaşmayı tercih eden futbolculara teşekkür ediyorum. 

Yöneticilerimiz ve taraftarlarımız oyunculardan kalitelerini ve yeteneklerini sahaya yansıtmasını bekliyor. Bizim ana amacımız da bunun gerçekleşmesi. Dışarıdan bakıldığında transferi kapalı olduğu için genç bir kadro ile mücadele eden bir Eskişehirspor var gibi gözüküyor ancak mevcut futbolcuların alacağı yok. Bu da içeride huzurun oluşmasını sağlıyor. 

Bandırmaspor kaliteli futbolculardan kurulu bir kadrodan oluşuyor ama iki takımda sahaya 11’er kişi ile çıkacak. 17 haftadır maç kazanamayan bir takımız. Bunu kırmak istiyoruz. Biz 90 dakika mücadelemizi vereceğiz. Bandırmaspor bu maça üç puan çıkıyor. Bizde 3 puan için çıkacağız. Saha içerisinde daha iyi olanın kazanacağı bir maç olacak. Bizim de en az onlar kadar şansımız var. Sahada gelecek adına umut veren bir Eskişehirspor olacak.”

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2020, 18:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30