Kimse bize hayırlı olsun demedi!

Eskişehirspor'da son başkan Kaan Ay kongre salonunda basın mensuplarına konuştu.

Kimse bize hayırlı olsun demedi!
banner115

Kaan Ay şu sözleri kullandı. "Bildiğiniz üzere biz Eskişehirspor yönetimi olarak 8 Mayıs tarihinde kongre kararı aldık ve bugün bu yasal sürecin 15. günü. Karar alındıktan sonra 15 gün içerisinde kongre yapılması gerekiyor. Kulübümüzün önünü açmak adına en erken tarihte kongre kararı aldık. En uygun bu salonu olarak burayı bulabildik. Yeni gelecek yönetimin bir an önce çalışmaları başlatabilmesi adına bunu yapmamız gerekiyordu. Çünkü bu kulübün açması gereken bir transfer yasağı, önlemesi gereken puan silme cezaları var. Bu tehlikelilerin yanı sıra yeni sezon planlamasının yapması gerekiyor. Bir an önce kongre sürecinin sona ermesi gerekiyor. Eskişehirspor'un sorunlarını bilen bir insan olarak bir an önce bu sürecin bir an evvel tamamlanması gerektiğini düşünüyorum.

Yapılacak kongrede dört ay içerisinde neler yaptığımızı, nelerle karşılaştığımızı, neleri çözdüğünüzü bir bir anlatacağım. Biz göreve gelirken herkes Eskişehirspor küme düştü gözüyle bakıyordu. Ben istifaya çağrılmayı hak etmedim. Biz 4 ay önce bu kulübe başkan olduğumuzda kimse hayırlı olsun demedi. Herkes bana sen yandın Kaan dedi. Böyle bir durumda Eskişehirspor'a başkan olduk. Rabbime şükürler olsun ki taraftarımıza ve camiamıza mahcup da olmadım.

Biz Ay ailesi olarak Eskişehirspor'a her zaman destek vermeye hazırız. Kongre üyelerimiz kimi başkan seçerse biz ona destek vereceğiz. Biz her zaman Eskişehirspor'un yanında olan bir aileyiz.

Mesut Hoşcan'ın hakkımda söylediği düşünceleri okudum. Kendisi ile yıllarca rakip olduk. Ancak bu sözler için kendisine teşekkür ederim. Camiamız da yürüyen tekere çomak sokmak adetlerinin olduğunu söyledi. Bunun anlamını herkes biliyor. Basın mensupları da biliyor, taraftarlarımız da biliyor. Benim tekrar yorumlama gerek yok.

Ben hiç bir zaman gizli saklı iş yapmadım. Benim yaptığım her şeyi taraftarımız ve camiamız biliyor. hepsini tek tek açıkladık. Başkan olmanın bedelini ağır ödedim ama olsun herkesin canı sağ olsun. Önemli olan Eskişehirspor'un armasının yere düşmemesiydi. Düşmedi de. Biz bunu başardık. Tekrar aday olmam konusunda çok sayıda telefon alıyorum.  Bürokratlardan, milletvekillerinden, parti başkanlarından ama kesinlikle böyle bir düşünceye girmeyeceğim. Biz görevimizi tamamladık bundan sonra ailemize ve işimize daha çok vakit ayıracağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2019, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30