Kıvanç ile yollar ayrılacak gibi...

Eskişehirspor Genel Sekreteri Ulaş Entok, "Kıvanç Karakaş ile devam etmek düşük ihtimal gibi gözüküyor. Kıvanç’ın durumu belirsiz. Takımda başka kadro dışı kalan isim yok."

Kıvanç ile yollar ayrılacak gibi...
banner115

ES TV'de 90+3 programında konuşan Eskişehirspor Genel Sekreteri Ulaş Entok, "24 Kasım tarihinde göreve geleli 1 yılı doldurmuş olacağız. Yönetim Kurulu toplantısından çıktık ve buraya geldik. Başkanımızın selamları var. Kendisi şu cümleleri kurdu. ‘Eskişehirspor’da yine yokluk var. Bir yıldır Eskişehirspor’da değişen hiçbirşey yok. Destekler çok az düzeyde. Yetersiz. Biz çıkıp bunları defalarca anlatmadığımız için, basının karşısına çıkmadığımız için işlerin iyiye gittiğini düşünebilirler ama maalesef böyle bir durum da yok. Ağlama edebiyatı yapmak istemiyoruz. Bu şartlar altında görevimizi devam ettiriyoruz’ dedi.

FIFA’da sıkıntılı dosyalar var. Kapıda bekleyen puan silme cezaları var. Yapılandırılmış dosyalar var. Bir taksidini ödeyemediğiniz zaman adam küme düşürme inisiyatifini eline almış oluyor. Pek insaflı davranacak gibi de gözükmüyorlar. Paramı ödediğiniz sürece problem yok diyorlar. Mevcut oyunculara ödeme yapılması gerekiyor. Futbolculara ödeme yapacağız. Personeller para bekliyor. Ortada iç açıcı bir tablo yok. İçimizi karartmıyoruz. Umudumuzu yitimiyor ve çabalamaya devam ediyoruz. Geçmişten gelen borçlar bizi çok zorluyor. Eskişehirspor yaşasın diye mücadele ediyoruz. FIFA dosyalarından kaynaklı çok büyük riskler var. Küme düşme, puan silme… Bunlar çok büyük riskler. Boffin, Akaminko, Çin Kulübü, Odonkor… Bunlar ilk aklıma gelenler.

Bizim projelerimiz duruyor. Başkanımız bu projeler için gerçekten çok uğraştı. Ama tüm dünyayı etkisi altına alan bir pandemi süreci bu projelerin rafa kalkmasına neden oldu. O projeler zamanı gelince, ortalık bir durulunca tekrar gündeme getirilecek. Biz o projelere güveniyoruz. İptal edilen proje yok, beklemede olan projeler diyebiliriz.

Camia bizden galibiyet bekliyor ama bunu en çok isteyenlerin başında bizler geliyor. Mustafa Akgören Başkanımızın sağlığından şüphe etmeye başladık. Her puan kaybında kendisini teselli etmeye çalışıyoruz. Kupa maçında alınan bir galibiyetle şehrin havası nasıl değişti, hepimiz gördük. Her gün toplantılar yapıyoruz. Sürekli çaba gösteriyoruz. 

İstanbulspor ve Altay maçı dışında tüm maçlarda sahada kora kor mücadele eden bir Eskişehirspor vardı. Ezilerek yenildiğimiz hiçbir maç yok. Biraz şansımız olsa 6-7 puan daha çok alabilirdik.

Kıvanç Karakaş ile devam etmek düşük ihtimal gibi gözüküyor. Kıvanç’ın durumu belirsiz. Takımda başka kadro dışı kalan isim yok. İlhan Var hocamız tüm futbolculardan performans bekliyor. Kendisi çok disipli bir antrenör. Çalışma sistemini de beğeniyorum” dedi.

  

 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2020, 02:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30