KON TV Spikeri öyle şeyler söyledi ki...

Eskişehirspor - Konyaspor maçını anlatan futbol spikerinin dün karşılaşmayı anlatırken Eskişehirspor'un içerisinde bulunduğu durumu anlatırken söyledikleri maça damgasını vurdu.

KON TV Spikeri öyle şeyler söyledi ki...
banner127

Maçı anlatan futbol spikeri karşılaşmayı anlatırken Eskişehirspor ile alakalı olarak özetle şu ifadeleri kullandı.

"İki dost şehrin iki kardeş takımı sezon açılış niteliği taşıyan bir hazırlık maçı oynadılar. Arife günü de olsa, bir hazırlık mücadelesi de olsa on binlerce Eskişehirspor taraftarı takımlarını yalnız bırakmadı. Karşılaşma müthiş bir atmosferde oynandı. Maçın başından sonuna kadar tezahüratlarına devam eden bir Eskişehirspor taraftarı vardı. Bu tezahüratlarla hem camialarına hem de rakip takımlara bir mesaj vermeye çalıştılar. Eskişehirspor kulübü her zaman alkışı ve takdiri hak eden bir taraftar topluluğuna sahip. Sahanın içerisini çok umursamıyorlar. Bizim sevdamız armaya ve bu takıma der gibi sahip çıktıklarını gösterdiler. Mücadele boyunca şehrin önde gelenlerine, Belediye Başkanlarına, iş insanlarına ve siyasetçilerine mesaj vermeye çalıştılar. 

Taraftarlar öyle bir şov yapıyorlar ki, kulüplerinin bir eli yağda, bir eli balda zannedersiniz. Ama gel gör ki işler hiç de öyle değil. Eskişehirlilerin bu kulübe destek vermeleri gerekiyor. Eskişehirspor’un acilen o eski şaşalı günlerine geri dönmesi gerekiyor.

Eskişehirspor herkesin gıptayla baktığı, taraftarıyla, kültürüyle, bir futbol şehri olması özelliği taşıyan gerçekten muhteşem bir şehir. Aidiyet duygusu gerçekten çok yüksek bir kent. Eskişehirspor bugün çok zor günler geçiriyor. Transfer yasakları var. Sezona -6 puan ile başlayacaklar. Artık geçmişe bir sünger çekmenin zamanı geldi Bu taraftarlar bu tabloyu hak etmiyor. Eskişehir kenti bunları hak etmiyor. Konyaspor üç gün bir forma kampanyası başlattı. Çok kısa bir süre içerisinde 30 bini geçen bir satış sayısına ulaşıldı. Çünkü işin içine Belediye Başkanları girdi, Vali girdi, siyasetçiler girdi, sivil toplum kuruluşları girdi, Sanayiciler girdi. Yani bu işi Eskişehir’de başarırsa Valisi, Belediye başkanları, Sanayi kuruluşları girerse olur. Eskişehirspor bu girdaptan kurtulmak istiyorsa bunları yapmak zorunda. Bu şehirde herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Eskişehir’de ekmek yiyen, para kazanan, siyaset yapan, gurbete çıkan herkes bu kulübe destek olmak zorunda. Sahip çıkmak zorunda. Eskişehirspor’a destek olmak bir marifet değil, bir mecburiyettir. Emin olun bu taraftarlar olmasa geçen sezon Eskişehirspor ligin bitimine 15 hafta kala küme düşmüş olurdu. Geçen sezon bu kulüp Eskişehirspor taraftarı sayesinde lige tutundu."

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2019, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30