Konyaspor ve Trabzonspor Buğra'yı istemiş!

Trabzonspor ve Konyaspor kulüplerinin alacaklarına karşılık Buğra Çağlıyan'ı istediği ancak Eskişehirspor'un bu teklifleri kabul etmediği öğrenildi. Başkan Mustafa Akgören de, "Eskişehirspor’un menfaatleri açısından istedikleri futbolcuyu onlara veremezdik" dedi.

Konyaspor ve Trabzonspor Buğra'yı istemiş!
banner115

Mustafa Akgören düzenlenen basın toplantısında şu ifadeleri kullandı;

"Konyaspor bizden Ekrem Kılıçarslan’ı talep etmedi. Başka oyuncularımıza talip oldular. İstemiş oldukları oyuncuların bizim gözümüzdeki bedelleri Konyaspor’a olan borcumuzdan çok daha fazla rakamlar. Bu sebeple bu oyuncuları kendilerine veremezdik. Trabzonspor da durum aynıdır. Eskişehirspor’un menfaatleri açısından istedikleri futbolcuları onlara da veremezdik.

Ekrem’i Hatayspor’a 100 bin lira bonservis bedeli ile gönderdik. Ekrem’in başka bir kulübe satılması durumunda kulübümüz sözleşme gereği satış bedelinin yüzde 10’unu alacak. Ekrem yeni sözleşme imzaladığı günden beri kalmak istemediğini her hali ile belli ediyordu. Eskişehirspor’u istemeyeni biz zaten istemiyoruzu her zaman söylüyoruz. Bu söylem kadromuzda bulunan tüm futbolcular için geçerlidir."

Konyaspor ve Trabzonspor kulüplerinin alacaklarına karşılık Buğra Çağlıyan'ı istediği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2021, 22:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30