Küfürbaz Trabzonlulara 1461 liralık teklif

Küfürlü paylaşım yapanlar Uzlaştırma Yasası gereği Alternatif Çözümler Daire Başkanlığı görevlileri tarafından çağrılıyor. ‘uzlaşmak istiyor musunuz’ sorusuna ‘evet’ diyen taraftarlara Eskişehirspor cephesi de ‘www.dosyakapat.com adresine 1461 TL yatırırsanız uzlaşırız’ yanıtı veriyor.

Küfürbaz Trabzonlulara 1461 liralık teklif
banner115

Eskişehirspor yönetiminin Trabzonspor dosyasının kapatılması adına başlattığı kampanyaya Trabzonsporlu taraftarlardan destek geldi.

Eskişehirspor geçtiğimiz haftalarda www.dosyakapat.com adresi üzerinden Trabzonspor dosyasının kapatılması adına bir kampanya başlatmıştı. Kampanyanın daha fazla kitlelere duyurulması adına slogan olarak #Trabzonsporkapatilsin etiketi kullanılmıştı. Trabzonspor dosyası kapatılsın cümlesi uzun olacağı için #Trabzonsporkapatilsin tercihinin yapıldığının ısrarla açıklanmasına rağmen bu durumu bazı Trabzonspor taraftarları ciddiye alarak sosyal medya yakışıksız ve küfürlü paylaşımlar yapmışlardı. Eskişehirspor’a gönül verenler de böyle paylaşımlara denk geldiklerinde belgeleyip yargı süreci başlatıyordu.Yargı sürecinde el edilen gelirlerin kampanyaya dahil edileceği de taraftarlarca açıklanmıştı.

Küfürlü paylaşım yapan Trabzonspor taraftarları Uzlaştırma Yasası gereği Alternatif Çözümler Daire Başkanlığı görevlileri tarafından çağrılıyor. Burada ‘uzlaşmak istiyor musunuz’ sorusuna ‘evet’ diyen taraftarlara Eskişehirspor cephesi de ‘www.dosyakapat.com adresine 1461 TL yatırırsanız uzlaşırız’ yanıtı veriyor.

Bu sürecin ilk örnekleri gelmeye başladı. Son olarak İ.K.N. isimli Trabzonspor taraftarı www.dosyakapat.com adresine 1026 TL yatırdı ve konu kapatıldı. 80 Trabzonspor taraftarı ve 1 haber sitesi hakkında daha şikayetin yapıldığı ve zamanla herkese bu teklifin iletileceği öğrenildi. İlk Trabzonspor taraftarından 1026 TL talep edilirken haber sitesi hariç diğerlerinden 1461 TL talep edilecek.

YORUM EKLE
YORUMLAR
furemen
furemen - 2 yıl Önce

Son zamanlarda aldığım en güzel haber.Orantısız zeka kullanımı diye ben buna derim.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30