Kulübüme gelecek teklifler değerlendirilecek

Özgür Sancar’ın Radyospor’da sunduğu Spor Kazanı programında önemli açıklamalarda bulunan Mehmet Özcan, “Transfer konusuna ligler sona erdikten sonra bakacağız. Kulübüme gelecek teklifler değerlendirilecek. Eskişehirspor’u ve beni memnun edecek bir transfer teklifini değerlendirmek istiyoruz.” dedi.

Kulübüme gelecek teklifler değerlendirilecek

Programa telefonla bağlanan Mehmet Özcan, “Karantina süreci sona erdi ve ligler yeniden oynanmaya başlandı. BB Erzurumspor ve Altay maçlarını oynadık. Bu maçlarda gerçekten çok iyi mücadele ettik. Böyle mücadele edeceğimizi rakipler düşünmemişler ki bizlere üzücü söylemlerde bulundular. Biz sadece sahaya çıkıp elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. 

Eskişehirspor taraftarı yıllardır elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyor. Bize ve kulübe sürekli sahip çıktılar. Ancak bu sene işler umduğumuz gibi gitmedi. Sahada mücadelemizi sonuna kadar versek de puan silme cezaları nedeniyle TFF 2.Lig’e düştük. Taraftarın bu konuda elinden gelecek bir şey yoktu. Eskişehirspor camiası olarak küme düştüğümüz için çok üzgünüz.
Önümüzde 4 maç daha var. Hedef olmadığı için konsantre olmak biraz daha zor ama biz kalan dört maçta da elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Çok büyük bir camiayı temsil ediyoruz. Bu sebeple her maça sıkı hazırlanıyoruz.

Sezona düşük bir performans ile başladığım doğru. Her hafta üzerine koyarak devam ettim. Daha çok ofansif oynamam gerektiğini biliyordum. Bu hafta kariyerimin ilk golünü kaydettim. Altay maçı bu sebepten benim için çok özel olacak. Ben 6 ve 8 numara oyuncusu olarak nitelendiriyorum. En başarılı olduğum mevkiler buralar. 

Transfer konusunda konuşmak için erken diye düşünüyorum. Transfer konusuna ligler sona erdikten sonra bakacağız. Kulübüme gelecek teklifler değerlendirilecek. Eskişehirspor’u ve beni memnun edecek bir transfer teklifini değerlendirmek istiyoruz. Transferim konusunda ismim çok fazla haberlere konu oluyor. Bu da beni olumlu anlamda motive ediyor.” ifadelerini kullandı.
 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2020, 22:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30