Küme düşmeler bence iptal edilmeli

Eskişehirspor’dan altyapısından yetişen ve bu sezon Kayserispor formasıyla adından sıkça bahsettiren Hasan Hüseyin Acar hakkında çıkan transfer iddiaları ve küme düşmelerin iptal olacağı yönündeki haberler hakkında yorumlarda bulundu.

Küme düşmeler bence iptal edilmeli
banner127

Radyospor’da Anadolu Ateşi programında Salim Manav’ın sorularını yanıtlayan Hasan Hüseyin hakkında çıkan transfer haberleri hakkında, “Devre arasından beri Galatasaray ve Trabzonspor takımlarıyla ismim çeşitli haberlerde yazıldı, çizildi ancak bana ulaşan bir teklif gelmedi. Şu an için net bir gelişme yok. Kayserispor ile 1 yıl daha sözleşmem devam ediyor. Benimle ilgili düşünceleri ne olacak bilmiyorum” dedi.

‘1.Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneği’nin TFF’ye yazılı olarak ilettiği ‘küme düşme bu sezonluk iptal edilsin’ talebini yorumlayan 26 yaşındaki oyuncu, “Bu sezon ekonomik anlamında kulüpler pandemi nedeniyle çok büyük problem yaşadı. Covid-19 nedeniyle olağan dışı bir sezonu geride bıraktık. Kayserispor küme düştü diye söylemiyorum ama bu sezon küme düşmeler bence iptal edilmeli. Süper Lig’in de Avrupa Ligleri gibi 20’şer takımla oynatılması gerektiğini düşünenlerdenim. Hem Süper Lig, hem TFF 1.Lig, hem de alt ligler en az 20’şer takımlarla oynatılmalı” dedi. 


 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2020, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30