Listem de, planlarım da, projelerim de hazır!

Eskişehirspor'da başkan adaylığını açıklayan tek isim olan Osman Taş kongre salonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Listem de, planlarım da, projelerim de hazır!
banner127

Listemiz hazır diyen Osman Taş şu ifadeleri kullandı. "Biz Eskişehirspor'a hizmet etmeye ve göreve hazırız. Listemiz de hazır. Önümüzdeki hafta düzenlenen kongrede hepsini tek tek açıklayacağız. Plan ve projelerimiz hazır. Göreve geldikten sonra ilk iş Fuat hoca ile görüşeceğiz. Fuat Çapa'nın Eskişehirspor üzerinde çok büyük emekleri var. Ben mevcut yönetimde başkanvekilliği yapıyordum. Yeni yönetim oluşana kadar da görevimize devam edeceğiz. Ben elimden geldiğince işimi ve görevlerimi yapmaya çalıştım.

Sözleşmesi bitmek üzere olan oyuncuların hepsi ile görüştüm. Kendilerini çok iyi insan ve çok iyi futbolcular. Bizim kimseyi göndermek gibi bir niyetimiz yok. Alacaklarından dolayı serbest kalma hakkına sahip olan futbolcular var. İnşallah bu sorunu da atlatacağız. Bugün kongre ertelendi artık. Bu sebeple 30 Mayıs tarihinde Eskişehirspor'u seven bütün delegeleri kongre salonuna davet ediyorum. Sonuçta hepimiz Eskişehirspor'u seven insanlarız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2019, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30