Maalesef haklı olduğumuzu gördük!

Maalesef haklı olduğumuzu gördük!
banner127

Bir gazetecinin Toko konusunda inisiyatif alamazmıydınız sorusuna cevap veren Adnan Sevim, “Toko dosyası konusunda şunları söyleyebilirim. Resmi olarak görevde olmayan bir ekibin bu ödemeyi yapması doğru değil. Kaldı ki ortada kendi içerisinde anlaşamayan, göreve devam edip etmeme konusunda bile fikir birliği sağlayamayan bir yönetimden bahsediyoruz. Böyle bir ortamda oluşturulacak bir İcra Kurulunun çok doğru olmayacağını düşündük. Sonra ki süreçte de ne kadar haklı olduğumuzu gördük” ifadeleri ile cevabını verdi.

Osman Taş ile bir görüşme yaptıklarını da söyleyen Adnan Sevim sözlerine şu şekilde devam etti. “Bize yöneticiler tarafından Osman Taş’ın bir rahatsızlık geçirdiği ve görüşmeye bu sebeple katılamadığı söylenmişti. Ancak dakikalar sonra toplantının ardından Osman Taş’ın oynanan U17 maçını takip ettiğine şahit olduk. Bu maçı izlediği de daha sonra yerel basında resimli olarak haber oldu. Osman Taş ile birkaç gün sonra görüştüğümüzde bize kendisinin bizim de dahil olduğumuz toplantıya davet edilmediği söyledi. 

Osman Taş’ın talebi üzerine kendisi ile görüştük. Genel Kurul yapılırsa bize destek verebileceğini ve hatta yönetim kurulu listemizde de yer alabileceğini söyledi. Kendisi bize kulübün içerisinde olduğu sıkıntılardan bahsetti. Bizim oluşumumuza destek verebileceğini söyledi. Kendi yönetimindeki bazı isimlerle problemler yaşadığını, Fuat Çapa ile problemleri olduğunu anlattı. Toko ve pinto gibi FIFA dosyaları konusunda bizden bir talebi olmadığını söyledi. Diğer konuştuğumuz konuları da izin verirseniz burada açıklamayı uygun görmüyorum” dedi. 
 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2019, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30