Marko'nun gelişi Jesse'ye bağlı!

Eskişehirspor yönetimi Marko Milinkovic ile temaslarına devam ediyor. Oyuncuyu ikna etme çalışmalarına devam eden Siyah Kırmızılılar Jesse Sekidika’nın satışından istediği tutarları elde ederse bu paranın bir kısmını da Sırp oyuncunun geri döndürülmesinde kullanmayı planlıyor.

Marko'nun gelişi Jesse'ye bağlı!

Eskişehirspor ile sözleşmesini henüz feshetmeyen 31 yaşındaki oyuncunun da ödeme beklediği, ödeme gerçekleştikten sonra geri dönmeye hazır olduğu belirtilmişti. Kaynak arayışlarına devam eden Eskişehirspor yönetimi maddi anlamda bir gelir elde edemediği için gözler Jesse'den gelecek bonservis bedeline döndü. Alınan bilgilere göre Jesse'nin satışından gelecek paranın bir kısmı Marko Milinkovic'in Eskişehirspor'a geri kazandırılmasında kullanılacak.

Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Kutlu da Marko Milinkovic ile ilgilendiklerini ve oyuncudan haber beklediklerini açıklamıştı.

Sonuç olarak Eskişehirspor taraftarlarının en beğendiği oyunculardan olan Marko Milinkovic’in dönebilmesi için takımdaki en yakın arkadaşlarından birisi olan Jesse Sekidika’nın satılması gerekiyor.
 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30