Maviş, Erdoğan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün Eskişehir’e gelmiş, burada bir dizi ziyaretlerde bulunmuş daha sonrada Valilik Meydanında halka seslenmişti.

Maviş, Erdoğan ile görüştü
banner127

Yerel Seçimlerde Eskişehir’i çok istediği bilinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında şehre yaptıklarını ve yapacaklarını anlatmıştı. Cumhurbaşkanının şehirden ayrılmasının ardından bir fotoğraf çok konuşuldu. Eskişehirspor Altes Tribün Lideri ve AK Parti Meclis Üyesi Adayı Erkan Koca yani namı diğer Maviş Erkan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sohbet ederken çekilen fotoğrafı sosyal medyada çok konuşulmuştu. Eskişehirspor taraftarını heyecanlandıran bu fotoğrafın detayları ise herkesi meraklandırdı. Peki Maviş Erkan ile 1 numara arasında neler konuşuldu?

Erdoğan şehre geldiğinde bir çok kişi karşılamaya gitmişti. Ancak AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, Cumhurbaşkanının yanına giderek Erkan Koca’yı tanıştırdı. Sakallı, “Efendim Erkan Meclis Üyesi Adayımız. Aynı zamanda da Eskişehirspor Tribün lideri” dedi. Bu söylemin üzerine Erdoğan, “Öylemi? Çok güzel. Eskişehirspor taraftarlarını çok beğeniyorum. Herkese çok selamlarımı iletin. Durumlar nasıl Erkan” dedi. Erkan Koca ise, “Sayın Cumhurbaşkanım zor günlerden geçiyoruz. Takımın durumu sıkıntılı. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ama yetmiyor” dedi ve ekledi, “Efendim kulübe desteğe ihtiyacımız var. Geçtiğimiz gün sizin talimatınız ile Koza Holdingden destek geldiğini öğrendik. Teşekkürler. Can suyu oldu. Eskişehirspor’umuzu düzlüğe çıkarmamız gerekiyor” dedi. Koca’nın bu sözü üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eskişehirspor çok önemli bir kulüp. Siz seçimlere konsantre olun. Belediyeleri kazanın. Ben Burhan beye talimatı verdim. Ne gerekiyorsa yapacak. Merak etmeyin” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2019, 23:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30