Mecliste gündem; Eskişehirspor

AK Parti Grubu adına söz alan teklif sahibi milletvekillerinden AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Antalya'da Eskişehirspor - Göztepe arasında oynanan TFF 1. Lig play-off final karşılaşmasını hatırlatarak, karşılaşmayı izlemeye giden taraftarlarda pompalı tüfek, tabanca ve satır ele geçirildiğini belirtmişti.

Mecliste gündem; Eskişehirspor

Osman Aşkın Bak'ın bu örneğine MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak'tan yanıt geldi. Meclis oturumunda söz hakkı talep eden Sazak," Eskişehirspor - Göztepe maçı esnasında ve sonrasında yaşananların örnek gösterilmesi Eskişehirspor taraftarını zan altında bırakmıştır. Bu gibi münferit olayların Eskişehirspor gibi Anadolu'nun güzide takımına ve taraftarına yapılan bir haksızlıktır. Bu tarz benzetmeler yanlış algıların oluşmasına sebep olabilir" cümleleri ile Eskişehirspor taraftarına haksızlık yapıldığını savundu.

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, kentte sık sık Eskişehirspor maçlarına gelen bir vekil olarak biliniyor. MHP'li vekil 19 Haziran'da Porsuk'ta düzenlenen Yıl dönümü kutlamalarında da yer almıştı.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2019, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30