Mehmet Özcan'ı isteyen kulüpler var!

Mehmet Özcan ismi gündemden hiç düşmüyor. Yurt içinden ve yurt dışından birçok takım Mehmet’e talip olurken Eskişehirspor Sportif Direktörü Ayhan Taşçı’dan resmi bir açıklama geldi.

Mehmet Özcan'ı isteyen kulüpler var!

Mehmet Özcan konusu spor gündeminde en üst sıralardaki yerini korumaya devam ediyor. Mehmet son zamanlarda Türk futbolunun yetiştirmiş olduğu en önemli genç oyunculardan birisi. Bu kadar kıymetli bir oyuncuya da yurt dışından ve yurt içerisinden kulüplerin talip olması da oldukça normal bir durum.

Galatasaray Kulübü resmi olarak bir açıklama yaparak ilgilenmiyoruz açıklaması yaptı. Galatasaray kulübünün Mehmet Özcan için bizimle resmi olarak görüşmesi olmadı. Bizim de olmuştur diye bir açıklamamız veya söylemimiz olmadı. Ancak şunu söylemeliyim ki, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş başta olmak üzere birçok Süper Lig takımı, Olimpiakos, Sevilla, Lille olmak üzere de birçok yurtdışı kulübünün de Mehmet Özcan’la ilgilendiğini biz biliyoruz. Şu ana kadar resmi olarak gelen tek bir teklif yok. Gayri resmi olarak bu transfer görüşmeleri elbette yapıldı. Özetle şunu söylemeliyim ki, Mehmet’i isteyen kulüpler bizim istediğimiz rakamlara çıkmadı, biz de düşebileceğimiz rakamlara düştük ama orta bir rakamı bulamadık.

Transfer dönemi devam ediyor. Bu işin direkt olarak içerisinde olan birisi olarak söyleyebilirim ki ismi geçen birçok kulübün Mehmet Özcan’a ilgisi devam ediyor. Mehmet Özcan değerini bulduğu zaman satılabilir ama biz Eskişehirspor’da devam etmesini isteriz. Kalırsa takımımıza geçen sezon olduğu gibi, performansını arttırarak katkı sağlamaya devam edecektir.

(Akif Yer - 222Haber.com)

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2019, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30